Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nykomlingarna är fortsatt svårslagna

Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

SHL står på programmet i kväll och tänk på att några lagen spelade i CHL i tisdags. Linköping är tänkbart spel hemma mot Skellefteå trots att LHC har problem med målskyttet.

När ska det lossna för Arsenal i Premier League?

Frölunda–Djurgården 1

Djurgården vann mycket säkert över ett för dagen energilöst Örebro. Frölundas nyckelspelare Joel Lundqvist gjorde comeback i tisdagens kvartsfinal i Champions Hockey League. Utgångsetta. 

HV71–Luleå 1

HV71 kommer från knapp seger och ska vara tacksamt för tre poäng mot Brynäs. Luleås Emil Larsson gjorde comeback i veckan. Jesper Sellgren medverkade i allra högsta grad till segern i tisdags.

Leksand–Oskarshamn 1

Leksand behövde segern över Rögle efter tröga veckor. Spencer Abbott och Andrée Hult saknades men kan vara tillbaka i dag. Marek Hrivik har varit sjuk men masarna hoppas att han spelar.

Linköping–Skellefteå 1

Skellefteå vann utan att glänsa mot ett försvagat Malmö Redhawks. Pontus Widerström inleder en tre matcher lång avstängning. Linköping har svårt med målskyttet. Oddsen på ettan lockar mest.

Malmö–Frölunda 1

Malmö hoppas och tror att poängmaskinen Konstantin Komarek medverkar. Jesper Jensen kan troligen spela trots smällen han fick i helgen. Carl-Johan Lerby och Niklas Arell spelar inte.

Rögle–Brynäs 1

Brynäs gjorde en bra insats mot HV71, men blev poänglöst trots sen kvittering. Spelare är på väg tillbaka. Rögle tappade 1-2 till 2–3 inom loppet av en minus mot Leksand. Tippas på hemmais. 

Sheffield United–Newcastle 1

Sheffield United är svårslaget och det har blivit under 2,5 mål i åtta av de tio senaste matcherna. Och i endast en match av 14 har man släppt in mål under slutkvarten. Etta + underspel.

Arsenal–Brighton 1

Arsenal började inspirerat och saknade inte chanser att ta ledningen mot Norwich. Istället hamnade man i underläge efter tafatt agerande. I slutet hade man inte mycket energi. Utgångsetta.