Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Norwich har ett mycket bra läge

Foto: CHRIS RADBURN / BILDBYRÅN

Det är svårt att blunda för den klara favoriten i form av Liverpool på lördagens kupong.

Resten av matcherna ser öppna ut.

Både Leicester och Everton är favoriter som kan falla och höja utdelningen rejält.

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 288 rader

Spiken

Liverpool

Liverpool har gått från klarhet till klarhet den här säsongen. Jag vet att jag tjatar men med Van Dijk tillbaka i backlinjen är det ett helt annat lag mot vad vi fick se under fjolåret när han var långtidsskadad.

Skrällen

Norwich

Benitez har det tufft när han ska välja sin startelva i nuläget. Skadesituationen är prekär för The Toffees. Richarlison, Calvert-Lewin, Pickford, Coleman och Delph är samtliga borta från spel. Andre Gomes och Digne är osäkra inför mötet. Det innebär helt nya konstellationer i startelvan. Norwich får inte ett bättre läge att skrälla.

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 64 rader

Match för match 

1. Brentford – Liverpool 2

Succén som Brentford varit den här säsongen står inför sin första stora prövning när man tar emot Liverpool på hemmaplan. Hemmalaget har fortsatt Sörensen och Dasilva på skadelistan. Liverpool saknar Thiago och troligtvis Firmino. När Van Dijk spelar har Liverpool sett oslagbara ut och det mesta talar för att han startar på lördag. Given spiktvåa.

2. Leeds – West Ham 1

West Ham har byggt vidare på den starka säsongen klubben hade ifjol och ser återigen ut att kunna utmana om topplaceringar. Nu får man tillbaka Antonio, deras stjärnanfallare, efter avstängning. Leeds hade höga förväntningar på sig inför säsongen och har inte lyckats infria dessa under starten. Det är öppet och svårtippat. Håll koll på streckningen innan spelstopp.

3. Leicester – Burnley 1

Leicester har inte varit lika vassa som man var under stora delar av fjolåret. Fofana och Justin återfinns på skadelistan inför det här mötet. Hos Burnley är Stephens, Long och Roberts borta. Burnley har spelat en rad jämna matcher och kan ställa till med problem för Leicester om det blir rätt matchbild. Jag är övertygad om att ettan kommer bli överstreckad.

4. Everton – Norwich 1

Everton har en tung vecka bakom sig med förlusten mot Villa i ligan och uttåget ur cupen mot QPR. Benitez valde att ställa upp med en oväntat stark elva vilken kan bli kostsamt i det här mötet. Det är precis den här typen av matcher som Everton hade svårt att vinna under fjolåret. Tvåan till 15% kan vara en riktig kupongrensare och ett potentiellt miljondrag!

5. Watford – Newcastle 1

Watford valde att rotera i cupen vilket ledde till ett uttåg mot Stoke i veckan. Newcastle har inte imponerat nämnvärt men man har haft en hel del skadebekymmer. Både Wilson och Shelvey är osäkra till spel för gästerna. Om någon av dessa kommer till spel så skulle det vara ett lyft för laget. Watford är inget lag som vinner beställning. Ta med flera tecken.

6. Blackburn – Cardiff 1

Blackburn är ett lag som fått en hel del respekt på oddsmarknaden under säsongsstarten. Spelmässigt vet jag inte riktigt om laget motsvarat förtroendet. Man har visserligen bara en förlust efter åtta omgångar men det glänser inte om spelet. Dack, Garrett, Rankin-Costello och Wharton återfinns på skadelistan för hemmalaget. Jag gillar värdet i tvåan till 23%.

7. Birmingham – Preston 1

Efter en fin start har Birmingham fått smaka ”a piece of humble pie” som britterna säger. Laget har förlorat två senaste matcherna mot Fulham och Peterborough och släppt in sju mål totalt i dessa. Gardner och Sanchez saknas hos hemmalaget. Preston har en lång skadelista med flera tongivande spelare borta. Jag tror Birmingham studsar tillbaka med en seger.

8. Blackpool – Barnsley 1

Barnsley har fem kryss och bara en seger efter åtta omgångar av ligaspelet. Gästerna är en het nedflyttningskandidat efter vad jag sett så här långt. Blackpool har överraskat positivt som nykomling med segrar mot Fulham och Middlesbrough. Dale, Hamilton och Virtue-Thick saknas för Blackpool. Barnsley får klara sig utan Andersen, Morris och Williams.