Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mycket som talar för Arsenal i kväll

Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS BILDBYRÅN

Vi bygger våran kupong runt Arsenal. 

The Gunners var det bättre laget i första mötet och så som Benfica sett ut den här säsongen är det lite som talar för gästerna. 

Det finns goda möjligheter till skrällar i redan avslagna matcher så som United-Sociedad.

Dagens bästa spel

Arsenal att vinna.

Odds: 1,85

Arsenal gjorde en bra insats mot City i helgen utan att laget räckte till. Benfica hade återigen problem med offensiven borta mot Farense. Gästerna saknar Jardel och Almeida till det här mötet.

Trippeln

1. Arsenal att vinna.

Odds: 1,85

2. PSV Eindhoven att vinna.

Odds: 2,02

Det är två jämna lag med väldigt offensiv balans. Det fick vi inte minst se i första mötet som slutade 4-2(!) till Olympiakos. PSV har tillräckligt med kvalité i truppen för att kunna vända.

3. Leicester att vinna.

Odds: 1,55

Maddison är osäker till spel, men utöver honom förväntas Leicester ställa upp med bästa möjliga lag. Efter 0-0 i första mötet behöver Leicester gå för segern då kryss inte kommer räcka, stark etta.

Trippelodds: 5,79

Matchlistan

Ajax – Lille 1

Så som första mötet utspelade sig är Ajax lite för stor favorit här. Lille var det bättre laget och förtjänade segern. Fransmännen imponerar i ligaspelet och ska inte ses som chanslösa, avslag!

Villarreal – Salzburg 1

Villarreal vann första mötet mot 2-0 och har två bortamål att gå på. Det betyder alltså att de gula ubåtarna har råd att förlora med ett mål. Salzburg har offensiven för att vända dubbelmötet.

Milan – Crvena Zvezda 1

Milan var det klart bättre laget i första mötet, nu har Crvena Zvezda inte fördelen av att spela hemma heller. Revanschlusten bör finnas hos Milan efter derbyförlusten. Gjuten Milan-vinst.

Roma – Braga 1

Roma saknar Smalling, Zaniolo, Santon, Kumbulla, Ibanez och Cristante. Gästerna har Carmo, Fonte, Moura och Esgaio borta från spel. Roma får gälla som klar favorit. Svagt odds på ettan.

Manchester United – Sociedad 2

Anledningen till att oddset är så högt på United är för att dubbelmötet mer eller mindre redan är avgjort. United kommer lufta bänken och kan nöja sig med ett resultat som tar klubben vidare i cupen.