Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Monaco lär vinna denna bortamatch

Topptipset 18 augusti

Spelstopp: 18.59

Spelexpert: Eskil Hellberg

1 Jönköping-Elfsborg 2

Elfsborg var obesegrat i sju matcher. Nu är Boråslaget segerlöst i fyra omgångar. Förlusten mot IFK Göteborg i måndags var grym. Jörgen Horn är avstängd. Dags för retroaktiv utdelning?

 

2 Örgryte-IK Frej 1x

Örgryte var kraftigt försvagat mot Åtvidaberg på grund av skador och avstängningar. I dag är man bättre rustat även om många spelare saknas igen. Men Johan Hammar, Sebastian Carlsen, William Atashkadeh och Johan Elmander är tillbaka.

IK Frej är förbättrat. 1x?

 

3 Standard Liége-Zulte/Waragem 1x

Standard Liége tappade humöret i slutet av matchen senast och sänktes på stopptid. Dessutom blev både Orlanda Sá och Fai Collins utvisade och är avstängda i dag. Ta med krysset.

 

Dagens säkra

4 Metz-Monaco 2

Monaco vann serien i fjol och har 14 raka trepoängare! Almany Tourés medverkan avgörs sent. Hemmalaget kan vara defensivt försvagat. Monaco ska ses med god chans.

 

5 Leganes-Alavés 1x2

Alavés avslutade våren starkt och går in med bra självförtroende inför årets säsong. Förutom Victor Laguardia blir det ordinarie lag. Leganes saknas David Timor. Ta helst med alla tecken.

 

6 Valencia-Las Palmas 1

Valencia floppade i fjol och är revanschsuget. Rutinerade Nani saknas. Las Palmas kommer till spel utan avstängde Hernán Trujillo. Ettan lämnas ensam.

 

7 Bayern München-Bayer Leverkusen 1

Bayern München är ett av världens bästa lag. De senaste säsongerna har den tyska storklubben avgjort Bundesliga i tid. Sven Ulreich vaktar eventuellt målet istället för Manuel Neuer. Offensiven med Robben, Ribéry, Lewandowski, Müller med flera håller hög dignitet. Ettan spikas.

 

8 Burton Albion-Birmingham x2

Burton Albion har dragit på sig det ena röda kortet efter det andra. Spelarna borde vara slitna av det intensiva spelschemat samt spel med en man mindre i de senaste matcherna. Hope Akpan och Ben Turner är avstängda i kväll. Jackson Irvine är tillbaka. X2?

 

Systemförslag

1 Jönköping-Elfsborg 1

2 Örgryte-IK Frej 1x

3 Standard Liége-Zulte/Waragem 1x

4 Metz-Monaco 2

5 Leganes-Alavés 1x2

6 Valencia-Las Palmas 1

7 Bayern München-Bayer Leverkusen 1

8 Burton Albion x2

24 rader

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!