Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljonvinnarens drag – efter galna vinstsuccén

Förra ett par veckor sedan spelade han in 4,4 miljoner kronor på Stryktipset. 

Nu bjuder succémannen Mathias Blomquist på sina bästa drag inför lördagens omgång. 

• • •

ANNONS: Spela Stryktipset med våra superexperter

MATTES BÄSTA SPIK

Match 1. Leeds - Manchester City 2:a (62%)

Leeds har inlett positivt och stänkt in 8 mål på tre matcher. Manchester City gjorde en usel andra halvlek mot Leicester men har därefter vunnit mot Burnley i EFL. Jag räknar med ett riktigt fokuserat City som inte har råd att förlora en sån här match och tror på en komfortabel bortaseger.

MATTES BÄSTA DRAG

Match 6. Nottingham - Bristol City 1:a (33%)

Nottingham har inte kommit upp i nivå hittills i år medans Bristol inte tappat en enda poäng. I grunden är lagen väldigt jämna och när hemmalaget inte ens är favoriter är det en klart tänkbar chansspik för mig.

Match 9. Swansea - Millwall X (26%)

Fina Millwall gjorde mig inte besvikna senast då de snodde poäng mot ”allas” drag Brentford. Här tror jag återigen att poängchansen är väldigt god , trots bortaplan, mot klara streckfavoriterna Swansea. Jag inleder med X:et som är en tänkbar spik men vid gardering ska 2:an med innan 1:an.

MATTES FAVORIT I FARA

Match 11. Luton - Wycombe 1:a (77%)

Luton har inlett bra men till 77% måste jag bara gardera. Wycombe har inte imponerat men så mycket sämre än Luton tror jag inte att man är. Oavsett speglar inte procenten vinstchansen för hemmalaget - måla på!