Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mattes drag inför lördagens jackpot

För några veckor sedan spelade han in 4,4 miljoner kronor på Stryktipset. 

Nu bjuder succémannen Mathias Blomquist på sina bästa drag inför lördagens omgång. 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressen 

ANNONS: Spela Stryktipset med tipsexperten 

MATTES BÄSTA SPIK

Match 1. Manchester City - Arsenal 1:a (58%)

Arsenal har inlett bra medans City har vacklat. Ändå tycker jag att hemmalaget är kupongens klart bästa spik. Det ska vara klasskillnad och Guardiola har inte råd med fler felsteg. Jag tror att spelarna kommer vara riktigt på hugget och köra över ett Arsenal som trots den fina starten inte imponerat spelmässigt.

MATTES BÄSTA DRAG

Match 3. Newcastle - Manchester United 2 (49%)

Newcastle hankar sig fram och tar sina poäng. United har varit riktigt dåliga men när de streckas till låga 49% mot skatorna måste jag ta chansen. Jag kommer definitivt att spika United på ett par lappar.

Match 13. Wycombe - Millwall X (25%)

Wycombe är troligen seriens sämsta lag och de har blivit nollade i de fyra inledande matcherna. Millwall gillar jag skarpt men de tar sina poäng främst hemma på The Den och jag är inne på att hemmalaget kan kriga till sig en pinne.

FAVORIT I FARA

Match 2. Chelsea - Southampton 1:a (72%)

Båda lagen har inlett ojämnt och i grunden tycker jag att de är rätt likvärdiga. Därför tycker jag det är mycket tveksamt att Chelsea ska vara streckade på över 70%. Southampton har inte förlorat på Stamford Bridge de senaste två matcherna och poängchansen är återigen god.