Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Manchester United får en chans till nu

Foto: CRAIG BROUGH / REUTERS BILDBYRÅN

Efter intensiv period blir det snart mänskligt spelschema i England. FA-cupen väntar till helgen och genom åren har det bjudits på mängder med skrällar i den anrika turneringen.

Väl medveten om att det brukar bjudas på överraskningar är några av favoriterna väldigt starka. Watford och Leicester har god chans att avancera i kraft av hemmaplan.

Roligaste matchen på kupongen är mötet mellan Wolverhampton och Manchester United. Det får bli alla tecken.

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Eskil Hellbergs stora Stryktipssystem  
ANNONS: Här kan du köpa en andel i Eskil Hellbergs chanssystem 

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller och Europatipset 

Bästa spikarna

Vardy troligen tillbaka – Leicester har toppchans

3. LEICESTER–WIGAN 1

Leicester är ett av Englands bästa lag och vann enkelt över Newcastle i veckan. Jamie Vardy har missat de senaste matcherna men är troligen redo för spel efter sin pappaledighet (fick nyligen en dotter). Toppchans.

Skadedrabbat Tranmere kan inte hota Watford

5. WATFORD–TRANMERE 1

Tranmere har gott om skavanker och en handfull spelare är tveksamma till spel. Scott Davies, Mark Ellis, Ollie Banks, Ishmael Miller, Evan Gumbs och Cameron Borthwick-Jackson saknas. Watford går vidare.

Cardiff reser sig efter stjärnsmällen mot QPR

12. CARDIFF–CARLISLE 1

Cardiff var ett av The Championships mest formstarka lag före stjärnsmällen mot ett formlöst Queens Park Rangers (6–1!). Spelarna tog enkelt på uppgiften och åkte på en propp. Till helgen har man chans till upprättelse. Förutom hemmaplan och högre kunnande borde revanschliustan vara stor.

Skrällvarningarna

Manchester United får en chans till

1. WOLVERHAMPTON–MANCHESTER UNITED X2

Manchester United var kraftigt på gång och Paul Pogba hoppade in i två matcher. Han har inte spelat de senaste matcherna och nu är han skadad. Wolverhampton har verkligen fått kämpa under julen och jag ger Manchester United en chans till.

Räkna inte ut Luton mot sargat Bournemouth

8. BOURNEMOUTH–LUTON X2

Varken Bournemouth eller Luton har övertygat på sistone. Bournemouth ser slitet ut och skadelistan omfattar mängder med spelare. Bortalaget är bara spelet till 16 procent. Se upp...

Preston ska vara favorit på hemmaplan

9. PRESTON–NORWICH 1

Preston fick tillbaka värdefulla duon David Nugent och Patrick Bauer i veckan. Norwich väntar på hemmaplan i FA-cupen och även om bortalaget haft otur på sistone är huvudmålet att rädda kontraktet. Preston har god kapacitet och ska vara favorit i kraft av hemmaplan i cupmötet.