Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Manchester United - Arsenal: Allt du behöver veta inför

Foto: PETER CZIBORRA / REUTERS BILDBYRÅN

Match: Manchester United - Arsenal:

Liga: Premier League

Hemmaarena, Manchester United: Old Trafford

Manchester United – Arsenal

Så ser du matchen på tv och stream: Viasat Sport Premium och Viaplay

Matchstart: 21.00

Skador och frånvaro, Manchester United: Bailly, Martial, Gomes, Jones och Fosu-Mensah är borta från spel. Pogba och Shaw är tveksamma till spel. Det finns även frågetecken kring Rashford och Dalot.

Skador och frånvaro, Arsenal: Lacazette och Rowe är skadade och missar mötet för The Gunners. Maitland-Niles är dock tillgänglig då hans avstängning efter det röda kortet mot Villa räknas i ligacupen också.

Förutsättningar Manchester United mot Arsenal

Förutsättningar: United har underpresterat kraftigt under inledningen av ligaspelet. Klubben ligger elva och har inte spelat bättre än deras tabellplacering föreslår. Arsenals enda förlust kom borta mot Liverpool i årets ligaspel. En seger skulle ta gästerna upp på fjärdeplats.

JONAS AMROUNIS spelanalys: Manchesters anfallsproblem är ett bekymmer som fansen haft svårt att acceptera. Det verkar näst intill omöjligt för laget att skapa målchanser ur ett eget spel utan i stället är det när motståndarna gör misstag som målen fallit. Arsenal kan ta med sig självförtroendet från förra omgångens vändning mot Villa.

Spelförslag: Bortalaget att göra över 1,5 mål till oddset 2,10.