Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Manchester Citys trupp tål det tuffa spelschemat

Foto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN

Extra pengar i potten höjer spelvärdet. Någon julledighet har inte lagen haft i England och lagen som är ur form och/eller har gott om skador brukar sällan klara sig bra den här perioden.

Aston Villa har gott om skador och skavanker i sin trupp. Ett högmotiverat Watford på bortaplan blir en svår uppgift för nykomlingen och ettan lämnas allena.

Den sannolikaste vinnaren i omgången är Manchester City. Formen är på topp och den mycket stjärnspäckade truppen tål intensivt spelschema.

ANNONS: HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I REDAKTIONENS STORA STRYKTIPSSYSTEM  
ANNONS: Här kan du köpa en andel i Jonas Amrounis Jackpotsystem  

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

Bästa spikarna

Crystal Palace är försvagat och åker på däng?

4. SOUTHAMPTON–CRYSTAL PALACE 1

Crystal Palace har varit defensivt försvagat på sistone och det sliter hårt på truppen när spelschemat är hektiskt. Southampton lämnas allena.

Watford tar andra raka hemmasegern

4. WATFORD–ASTON VILLA 1

Watford bröt äntligen förbannelsen på hemmaplan i det senaste försöket. Manchester United sänktes efter paus och förutom tre värdefulla pinnar fick Watford välbehövligt självförtroende. Aston Villa riskerar att sakna flera tongivande krafter. Ettan spikas

Mästaren tar hand om alla poängen

9. MANCHESTER CITY–SHEFFIELD UNITED 1

Manchester City har visserligen ont om tid på att ladda om efter mötet mot Wolverhampton. Men de regerande mästarna har visat upp ett härligt spel på sistone och Kevin de Bruyne har spelat på toppen av sin förmåga på sistone. Offensiva nyckelspelare kan troligen medverka och Sheffield United får svårt att stå emot.

Skrällvarningarna

Det går inte att lita på Manchester United

1. BURNLEY–MANCHESTER UNITED 1X

Manchester United visade toppform för några veckor sedan. Men trots uppryckning och att Paul Pogba nyligen gjorde comeback litar jag inte helt på laget. Burnley har vunnit fem av nio försök på hemmaplan och kommer vara taggat när United gästar Turf Moor.

Norwich kommer att sälja sig dyrt

5. NORWICH–TOTTENHAM 1X

Tottenham var direkt svagt mot Chelsea och segern borta mot Wolverhampton var mycket turlig. Norwich föll mot Wolves trots att man under långa stunder var det bättre laget. Ska kontraktet räddas måste spelet på hemmaplan vara framgångsrikt.

Wolves är svårslaget och kan knipa en pinne

8. LIVERPOOL–WOLVERHAMPTON X

Liverpool vann nyligen klubb-VM och har många många urladdningar bakom sig. Wolverhampton har kortare vila men formen är bra och Wolves är svårslaget. Ta åtminstone med krysset.