Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ljungberg ny tränare – intressant bortaodds

Foto: MATTHEW IMPEY/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN

Oddset på Arsenal är intressant och Leicester får tipset mot Everton. 

Även dags för Milan att ta tre poäng? 

Norwich–Arsenal 2

Fredrik Ljungberg har tagit över rodret i Arsenal och nu hoppas klubben på nytändning. Dani Ceballos kommer inte till spel. En handfull spelare testas sent. Oddsen på tvåan är intressant.

Wolverhampton–Sheffield United X

Wolverhampton spelade match i torsdags och spelar även i Europa League under våren. Romain Saiss är avstängd. Willy Boly är skadad och Morgan Gibbs-White saknas troligen.

Parma–Milan 2

Parma har gjort det kanonbra trots omfattande skador. Cornelius, Scozzarella och Karamoh kan inte medverka. Milans poäng på sistone kunde varit bättre. Dags för tre poäng?

Espanyol–Osasuna 1

Espanyol har redan vunnit sin grupp i Europa League trots att det återstår en omgång. I La Liga går det inte lika bra och på hemmaplan har det endast blivit en poäng av 21 möjliga. Dags för seger?

Leicester–Everton 1

Leicester är en positiv överraskning, Everton är en stor besvikelse. Matthew James saknas i hemmalaget = minus. Everton har underpresterat stort och kan bättre än visat. Leicester får tipset.

Manchester United–Aston Villa 1

Manchester United vände 0–2 till 3–2 på sju minuter innan S. United kvitterade i slutet. Scott McTominay spelar eventuellt. Paul Pogbas comeback dröjer. Aston Villa vann säkert i veckan.

Getafe–Levante X

Tack vare segern över Trabzonspor har Getafe avgörandet i egna fötter inför slutomgången i Europa League. Jaime Mata och Mauro Arambarri är avstängda. Skavanker oroar. Poängtapp?

Atlético Madrid–Barcelona 2

Barcelonas offensiv är en av världens främsta. Sergio Busquets är avstängd = minus. Atlético Madrid har enorm fighting spirit. Ett par spelare testas sent. Diego Costa är borta sedan tidigare.