"Jag kommer att leva med Mikael, och kan studera honom i många olika situationer. Det kommer att vara jättebra för mina pokerkunskaper", säger Linda Rosing.
"Jag kommer att leva med Mikael, och kan studera honom i många olika situationer. Det kommer att vara jättebra för mina pokerkunskaper", säger Linda Rosing.

Linda Rosing: "Självklart är poker sexigt"

Publicerad
Uppdaterad
- Att killar använder sin intelligens för att vinna pengar är coolt och macho. Jag gillar det.
Det säger Linda Rosing, 31, som gått all-in med proffset Mikael Westerlund, 38.
För två veckor sedan gick pokerälskaren Linda Rosing all in med yrkesspelaren Mikael Westerlund. - Jag föll direkt. Poker är macho, säger hon. Nu är de ett par. Både privat - och som pokerteam för spelbolaget Redbet. - Jag kommer att leva med Mikael, och kan studera honom i många olika situationer. Det kommer att vara jättebra för mina pokerkunskaper, säger Linda Rosing. - Nu har vi obegränsat med tid att prata. Det är perfekt pokerträning, säger Micke.

Stacken krympte

Linda Rosing och Mikael Westerlund träffades för första gången under en pokertävling i Grebbestad. Där de båda blev störtförälskade. - Mikael skulle ju coacha mig, men vi pratade om allt utom poker. Och när jag satte mig bredvid honom för att se hur han spelade försvann alla marker direkt! Stacken växte så fort jag var borta, sen krympte den direkt när jag kom, säger Linda Rosing. Nu ska paret fortsätta sitt förhållande vid andra pokerbord - i Las Vegas och på Bahamas. Och Mikael ska göra allt för att behålla sin koncentration.

"Tänker pengar hela tiden"

- Jag har haft rätt svårt för att ha någon med mig när jag är i väg och tävlar. Men jag ska jobba på det, säger Mikael Westerlund. Linda Rosing är däremot inte orolig. Hon tror att det kommer att gå utmärkt att skilja arbete från privatliv. - När vi tävlar är det affärer. Då ska vi inte hångla och hålla på. Jag tänker pengar hela tiden och förhållandet skulle aldrig gå ut över min affärsgrej, säger hon. Men avslöjar samtidigt en utmärkt pokertaktik. - Däremot är jag alltid djävligt flirtig vid bordet, för att de andra killarna ska vilja ha kvar mig där, säger hon. Linda ska följa med Mikael på alla hans resor, både som flickvän och som elev. Det coachen kommer att vara noggrannast med att lära Linda är pokerns psykologi. - Linda och jag brukar köra sten, sax och påse flera gånger om dagen. Men jag har inte avslöjat för Linda att det faktiskt ingår i hennes pokerträning. Man kan psyka varandra genom att göra den andra nervös. Och psykologi är det viktigaste av allt i poker, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag