Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Leicester får tillbaka spelare – och vinner

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Matcher från FA-cupen utgör veckans kupong. Det är klassblandning i merparten av matcherna och favoriterna ser starka ut. Dock riskerar ett par lag från Premier League att åka ut ur cupen. Aston Villa och Norwich får respass?

Stryktipsgenomgången & Europatipset

Del 1: Stryktipset & Europatipset – stor genomgång & ligatabeller 

SPIKARNA

Leicester får tillbaka spelare och vinner

3. Leicester–Wigan1

Leicester vilade mängder med spelare, bland annat skyttekungen Jamie Vardy, mot West Ham. Det blev seger i alla fall. Nu ett bortasvagt Wigan blir det starkare startelva och ställer inte hemmaspelarna ut skorna blir det avancemang i FA-cupen.

Southampton har god segerchans hemma

4. Southampton–Huddersfield    1

m Southampton kryssade mot Crystal Palace i helgen och är inne i en bra trend. Huddersfield flyttades ned från Premier League i våras och målet är att rädda kontraktet i The Championship. Southampton har god chans att gå vidare i kraft av hemmaplan och högre kapacitet.

Cardiff är mycket formstarkt

12. Cardiff–Carlisle    1

m Cardiff har verkligen tänt till med Neil Harris som manager. Man är ett av flera lag som har häng på en kvalplats och ställer inte spelarna ut skorna på lördag blir det avancemang i FA-cupen.

ANNONS: Eskil Hellberg vann Tio Tidningars Tips – nu kan du spela med experten 

ANNONS: Jonas Amrouni var mycket nära miljonvinst för två veckor sedan – rygga här 

SKRÄLLARNA

Fulham sänker Villa på hemmaplan

2. Fulham–Aston Villa     1

m Aston Villa är ett av Premier Leagues mest formsvaga lag för dagen. Segern över Norwich senast var turlig. I helgen släppte Aston Villa in två mål trots att man hade en man mer på plan. Fulham är på gång efter sin svacka och tippas på hemmaplan.

Räkna inte bort Stoke

6. Brentford–Stoke   X2

m Det är fördel Brentford i cupmötet mot Stoke och formen är god förlusten till trots mot Millwall i söndags. Stoke är dock kapabelt och kan slå till. Helgardera.

Luton kan slå slå till mot Bournemouth

8. Bournemouth–luton   1

m Skadorna har avlöst varandra i Bournemouth under december och framför allt är man försvagat defensivt. Trenden är svag – sju nederlag på de nio senaste matcherna – och skadorna är en starkt bidragande orsak. Lutons trend är heller inte positiv, men man har allt att vinna och alla tecken kommer med på kupongen.