Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvällens kupong är högintressant

Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Högintressant kupong med massor av potential!

Vi plockar fram en het chansspik och försöker fälla kupongens största favorit.

ANNONS: Här kan du köpa en andel i expertens system 

ANNONS: Lämna in expertens system på 64 rader 

Spiken

Värnamo

Värnamo har varit en positiv överraskning under årets säsong. Tre raka segrar mot lag som förväntas vara på den övre halvan säger ändå en del. Gais har haft lite medstuds, sund etta.

Skrällen

Nürnberg

Hamburg har i sin identitet som klubb att kollapsa när det betyder som mest. Nu ser man ut att missa uppflyttning igen efter fem raka matcher utan seger.

ANNONS: Lämna in expertens system på 288 rader 

Matchlistan

1. Norrköping – AIK 2

AIK har varit jämnare än Norrköping hittills. Norrköping har egentligen bara haft två bra halvlekar på hela säsongen. Värdet ligger i bortasidan.

2. Värnamo – Gais 1

Värnamo är klar favorit hos oddsbolagen och det ska man vara efter sina senaste insatser. Gais har inte imponerat spelmässigt men har fått med sig resultaten.

3. Trelleborg – Akropolis 2

Akropolis har satsat vidare från fjolårets succé med att värva friskt under vintern. Det är ett intressant lag med hög potential. Trelleborg har blivit för stor favorit här!

4. Nordsjälland – FC Köpenhamn 2

Nordsjälland är lite för ihåliga bakåt för att man ska ses med en realistisk chans, men når laget upp i sin högsta nivå kan man störa FCK.

5. Fulham – Burnley 1

Fulham måste vinna för att ha en liten chans att hänga kvar i Premier League. Deras senaste insatser talar inte för att man kommer lyckas.

6. Real Betis – Granada 1

Betis står inför en passande uppgift hemma mot ett Granada som saknar flera av sina nyckelspelare. Gästerna har heller ingenting att spela för.

7. Vallecano – Leganes X

Viktig match för bägge lagen i kampen om playoff. Båda har problem med målskyttet och lever framför allt på sin starka defensiv. Börja med krysset!

8. Hamburg – Nürnberg 1

Hamburg har inte fått spelet att fungera alls på slutet och nu greppar man efter halmstrån i tabellen. Nürnberg kontrar in ett segermål i slutet?