Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Köper inte dem som klar favorit

Foto: VINCENT WEST / BILDBYRÅN

COVID-smitta spolierar chanserna för topplagen i den svåra bortamatchen.

Spiken

Atletico PR

Oddsen på Atletico PR har sjunkit som en sten under veckan på grund av att Palmeiras trupp drabbats av Covid. Gästerna har hela 20(!) spelare smittade. Ettan är just nu nere i 1,52 och kan komma att sjunka ännu mer.

Skrällen

Getafe

Det är en svår bortamatch för Athletic och nu när Getafe fått i gång spelet blir man otroligt svårslagna på hemmaplan. Jag köper inte Athletic som klar favorit med deras nuvarande form.

Match för match

1. Everton – Arsenal 2

Arsenal förlorade mot United senast efter att haft ledningen i matchen. Artetas taktik blev återigen kostsam. Everton saknar Calvert-Lewin, Davies och Rondon. Xhaka och Kolasinac är borta för gästerna.

2. Getafe – Athletic Bilbao X

Getafe är ett lag som börjat leva upp till sin potential senaste omgångarna. Samtidigt har Athletic inte vunnit på sex raka matcher. Gästerna får klara sig utan Vivian, Villalibre, Nolaskoain och Berchiche.

3. Cagliari – Torino 1

Torino ledde med 2-0 när man fick en man utvisad mot Empoli och tappade till 2-2. Gästerna har hela åtta spelare borta. Där ibland namn som Belotti, Verdi och Singo. Bra läge för Cagliari!

4. Vizela – Belenenses 1

Matchen lottas med fördelningen 6-5-5.

5. Girona – Leganes 1

Det är två lag som ska befinna sig på den övre halvan sett till kvalitén i trupperna. Båda tycks ha hittat formen på slutet men målproduktionen har varit ett problem. Lutar åt hemmasidan.

6. Niort – Toulouse 2

Toulouse har den bästa truppen i hela ligan och det syns på planen. Efter drygt halva serien toppar man tabellen med endast en förlust efter 16 matcher. Med 36 mål har man gjort överlägset flest mål av samtliga lag.

7. Atletico PR – Palmeiras 1

Babi Matheus och Halter är borta för hemmalaget. Palmeiras har Gabriel Veron avstängd. Palmeiras behöver en poäng på sina kvarvarande två matcher för att säkra tredjeplatsen medan Atletico jagar poäng för att avancera i tabellen.

8. Sao Paulo – Juventude 1

Geleano, Luan, Luciano och William är borta för Sao Paulo. Tre av dessa hade varit givna i startelvan vanligtvis. Juventus saknar Elton och Carne. Båda lagen är i stort poängbehov i botten av tabellen.