Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klassiska gänget har god skrällchans

Klassiska Parma har god skrällchans på dagens kupong.
Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA

Det finns många starka hemmafavoriter på kupongen vilket kommer dra ner utdelningen. 

Vill man se pengar behöver Liverpool fällas. 

Ettan kommer landa över 80% vilket ligger i överkant sett till hur laget presterat offensivt senaste tiden.

SPIKEN

Atletico Madrid

Eibar skrällde hemma mot ett decimerat Atletico Madrid förra säsongen, innan dess hade det gått nästan 20 år sedan Eibar besegrade Atletico. Med tanke på hur Atletico spelat den här säsongen får Eibar det svårt att ta sig igenom deras försvar.

SKRÄLLEN

Parma

Insatsen mot Sassoulo bådar gott inför framtiden för Parma. Det skiljer inte så mycket mellan rent kvalitetsmässigt och skulle Lazio göra en lite sämre insats kan Parma mycket väl komma därifrån med segern.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem  

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Liverpool – Burnley 1

Efter 17 omgångar har Burnley endast gjort nio mål framåt, sämst i ligan. Enda frågetecknet här är Liverpools nuvarande form efter en rad tveksamma insatser.

2. Valencia – Osasuna 1

Osasuna har fem spelare borta till det här mötet. Gästerna har inte vunnit på bortaplan i ligan sedan mitten av september.

3. Eibar – Atletico Madrid 2

Eibar saknar Correa och Valdes Diaz. Hos Atletico är Dembele, Hermoso, Koke och Trippier borta från spel. Tvåan spikas till allt under 70%.

4. Lazio – Parma 1

Lagen möttes nyligen i ligaspelet. Då vann Lazio komfortabelt på bortaplan efter mål av Luis Alberto och Caicedo. Parma såg betydligt bättre ut i sin senaste match.

5. Genk – Gent 1

Genk har sett betydligt mer stabila ut än Gent efter att drygt halva ligaspelet gått. Daehli, Seigers, Wouters och Thorstvedt finns på Genks skadelista. I Gent är De Bruyn, Mbayo och Odjidja-Ofoe indisponibla.

6. Guimaraes – Nacional 1

Även om Guimaraes är ett bättre lag på papperet och ligger högre upp i tabellen så leder deras senaste prestationer till en del frågetecken. Ettan förväntas bli överstreckad.

7. Flamengo – Palmeiras 1

Det skiljer bara en poäng mellan lagen i ligan. Jämför man startelvor finns det mer spets hos hemmalaget med både Pedro och Gabigol framåt.

8. Fortaleza – Santos 1

Cueva, John, Peres, Raniel, Sanchez och Wagner Leonardo saknas för Santos. Samtliga hade varit med och konkurrerat om en startplats. Guldläge för Fortaleza att plocka poäng!

ANNONS:
Expertens systemförslag: