Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kapaciteten är hög – Fulham synas i kväll

Foto: Action Images / BILDBYRÅN

Fredagen bjuder på en härlig blandning av hockeyallsvenskan, tysk, holländsk och brittisk fotboll. Ska Fulham lyckas vända den negativa trenden man haft under inledningen? Kommer Timrå kunna bygga vidare på den fina inledningen? 

Vi har plockat fram två målspel under kvällen som lockar. Först och främst över 2,5 mål i Villarreal mot Betis till oddset 1,70. Det är två lag som är framtunga med mängder av offensiva vapen att använda sig av. 

I Tyskland hittar vi spel nummer två, Frankfurt är favoriter borta mot Union men gästerna håller ytterst sällan nollan. Över 2,5 mål betalar 1,60 gånger pengarna.

Karlskrona - Timrå 2

Timrås succéforward Albin Lundin gjorde mål för tredje matchen i rad när Tingsryd besegrades under onsdagen. Dahlén fortsätter dessutom att göra poäng. Timrå är en av favoriterna till att nå uppflyttning. Karlskrona har haft problem med målskyttet.

Mora - Västerås 1

Mora kan inte vara speciellt nöjda med säsongsstarten. Målskillnaden 3-9 efter tre omgångar är allt annat än smickrande. Västerås har inte varit mycket bättre men man producerar åtminstone mål framåt. Reaktion från hemmalaget?

Emmen - Ado Den Haag 1

Bottenmöte i den holländska ligan. Emmen har fått kämpa i motvind under säsongsinledningen då skador fått spelet att haverera. Det finns inte den typen av bredd och marginaler för Emmen att ta från. Ado är direkt svaga på bortaplan, utgångsetta.

Union Berlin - Eintracht Frankfurt 2

Skrällen mot Dortmund har följts upp av två raka förluster men spelmässigt finns det mycket positivt att ta med sig från insatserna. Polter är avstängd för hemmalaget. Gästerna har sett direkt svaga ut defensivt. Tvåan känns långt ifrån given.

Fulham - Wigan 1

Efter ett sent tapp borta mot Sheffield förlängdes Fulhams svit till fem raka matcher utan seger. Laget har en betydligt högre kapacitet än vad man visat upp hittills. Pearce och Windass är tveksamma till spel för gästerna. Ettan synas till 1,50!

Blackpool - Lincoln 1

Efter en fin start på säsongen har Lincoln fallit av helt och hållet. Den absoluta botten nåddes förra omgången när laget förlorade hemma mot Oxford med 0-6! Blackpool har varit ojämna men är tippade att vara med i toppstriden när det börjar dra ihop sig.

Stoke - Nottingham 2

Nottingham fick en lektion i fotboll under veckan mot Arsenal men i ligaspelet har det gått desto bättre. Stoke har samlat ihop två poäng på åtta matcher med en av seriens dyraste trupper. Vi har tappat allt förtroende för Stoke, Joe Allen är dessutom avstängd.

Villarreal - Real Betis 1

Bruno Soriano är tillbaka i träning men han är inte redo för 90 minuter ännu. Villarreal imponerade i sina två senaste matcher men det har varit ett tätt spelschema senaste veckan. Både Fekir och Sidnei är frågetecken inför mötet.