Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Juventus på segerjakt – räkna med en målfest

Foto: NICOLO' CAMPO / BILDBYRÅN

Vi förlitar oss på favoriterna Brighton och FCK, samt hoppas på målfest i Juventus. Utöver matcherna från toppligorna är det en ganska sval speldag, men just FCK och Brighton ska ses med toppchans i respektive match.

Dagens bästa spel

Brighton att vinna.

Odds: 1,78

Brighton har verkligen övertygat senaste veckorna och möter ett skadedrabbat Palace. Det enda problemet Brighton har är att man inte sätter dit chanserna. Zaha saknas, etta!


Trippeln

1. Brighton att vinna.

Odds: 1,78

2. FC Köpenhamn att vinna.

Odds: 1,53

Tungt tapp för Lyngby med Gytkjaer skadad. Sörensen, Panjeskovic och Hamalainen saknas också för hemmalaget. FCK har vunnit tre raka matcher sedan omstarten av ligan, tvåa.

3. Juventus – Crotone över 3,5 mål.

Odds: 2,05

Juventus har inte råd med något annat än seger om man vill ha något med guldet att göra. Hemmalaget saknar Cuadrado, Arthur, Chiellini och Rabiot. Crotone kommer från fyra raka förluster.

Trippelodds: 5,58


Måndagens hetaste matcher

Björklöven – Västerås 1

Björklöven har tappat i kampen om andraplatsen men kan vid två segrar ta igen Karlskogas försprång. Formen är svajig och senast släppte man till hela sju mål mot Västervik. Avslag på ettan.


Vita Hästen – Mora 2

Både Mora och Vita Hästen blev nollade i sina senaste matcher. Mora är laget som visat bäst form efter årsskiftet och till oddset 2,34 tycker jag ändå att det finns ett visst spelvärde ner till 2,25.


Elfsborg – Degerfors 1

Degerfors har imponerat under försäsongen med några fina prestationer som gett bra resultat. Spelare för spelare ska givetvis Elfsborg vara det bättre laget men svagt odds...


Utsikten – Falkenberg 2

Falkenberg såg vassa ut offensivt mot MFF i genrepet. Laget skapade tillräckligt med chanser för att kunna vinna. Om man håller samma nivå i det här mötet ska Utsikten inte ha en chans.


Osasuna – Sevilla 2

Sevilla har fått lång tid att förbereda sig efter förlusten i Champions League. Osasuna hör hemma i bottenskiktet så som laget spelat den här säsongen. Oddset på bortasegern gillas starkt!