Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator

Jag testar högre odds efter succén

Fina spel återigen förra veckan och nu fick vi ordentligt betalt.


Nästan så att det var snålt att spela pluslinor i stället för raka spelen då Saints, Leicester och Luton vann enkelt.


Men över sju gånger pengarna får duga och vi går in i en fantastisk helg i toppform.


Otroligt spännande matcher och stora jackpottar på Stryktipset, Europatipset och Topptipset gör detta veckoslut till ett av de mest spelvärda i mannaminne.


De brittiska öarna står värd för idéerna och vi kör en trippel till nästan 10 ggr (9,65).

Arsenal - Aston Villa


■■ Gunners är en fallande kniv och regeln är att man ska försöka undvika att fånga en sådan. Men här kan jag inte riktigt hålla mig när jag ser oddset. Arsenal kommer till matchen med i princip fullt lag, troligtvis är Saka borta efter att ha blivit brutalt överfallen av McArthur senast. Offensiven är spännande med Smith-Rowe, Ödegaard, Auba och Lacazette. Får de ordning på balansen så borde de rödvita börja se bättre och bättre ut. Det kanske behövs att Arteta ryker, men detta lag är tillräckligt starkt för europaplatser.  


För Villa börjar det bli allvar. Ledning senast med 2-0 mot Wolves slutade med en relativt rättvis förlust i miniderbyt. Topparna från förra året har inte riktigt infunnits sig och förlusten av Grealish kanske är viktigare än de befarat. Relativt ordinarie lag med Bailey out, men annars en fin elva. 


Jag tycker att oddset på Arsenal är för högt. Det kanske är så att det kommer bli ytterligare en ångestmatch för Gunners fans men jag testar ändå ett spel på hemmalaget.


Spel: Arsenal vinst till 2,0. 

ANNONS: Lämna in expertens spel


Southampton - Burnley


■■ Saints var nyckeln till finvinst i förra veckans artikel. Då fick vi 2,40 i odds mot ett skadeskjutet Leeds i ett perfekt läge. Efter en riktigt fin första halvlek kom utdelningen och laget vann rättvist med 1-0. Liknande skadeläge fortfarande med Ward-Prowse avstängd men annars en bra matchtrupp. 


Burnley har spelmässigt överraskat mig positivt men till skillnad från tidigare år så har inte resultaten hängt med. Med enbart tre pinnar hittills så kommer de inte kunna slappna av en match och kriga för varje pinne. Även här ett par mindre avbräck med framför allt Ben Mee tveksam till start. 


Jag anser att det låga oddset på hemmalaget inte riktigt är motiverat. Jag ser framför mig en jämnare match än många tror och tar position på pluslina Burnley. 


Spel: Burnley +0,5 till 1,93. 

ANNONS: Lämna in expertens spel 


Birmingham - Swansea


■■ The Championship är en fantastisk liga. En av de jämnaste andraligorna och ibland känns det som alla kan slå alla. Det gör det ännu roligare att analysera och fundera på vad som kan vara spelvärde. 


Denna vecka plockar jag ett spel på Birmingham mot Swansea. Svanarna har faktiskt gått från att vara ett av de mest överskattade lagen under förra säsongen till att istället vara lite underskattade och spännande. Managern Russell Martin är bara 35 år gammal men har lyckats bygga upp något intressant och jag har lyckats pricka att spela på deras vinster både mot Cardiff förra lördagen och mot WBA i veckan. 


Birmingham är det laget i ligan som har haft med motrull av alla rent statistiskt. De skapar mycket och släpper till lite men ändå lyckas de inte vinna matcher. Men i längden brukar saker jämna ut sig och jag tror på bra chans till ett häftigt odds i lördagens hemmamatch. Swansea kan vara lite ”mätta” efter två stora vinster och att det nästan ska vara jämna odds här köper jag inte. 


Spel: Birmingham vinst till 2,5. 

ANNONS: Lämna in expertens spel


Lördagens trippel:

Arsenal - Aston Villa 1 : 2,0


Southampton - Burnley +0,5: 1,93


Birmingham - Swansea 1: 2,5


Totalodds: 9,65.


Helgens chips och dip…


… Missa inte streamen på twitch varje lördag. Senaste veckorna har vi varit nära högvinst på stryktipset med miljonutdelning åtskilliga gånger.

Vi går genom senaste nytt, bygger spel och analyserar odds live från kl 14.00.  


… Oljehaveri i Newcastle? Ingen har nog missat att Newcastle övertagits av Saudiarabiska makter. Pengar eller ej, så ser det oerhört mörkt ut för laget inledningsvis den här säsongen och vad händer egentligen om skatorna inte reser sig innan plånboken öppnats?

På lördag väntar en riktig ångestmatch borta mot Crystal Palace!


… Man United. Liverpool. Detta konkurrentmöte är en personlig favorit. Mycket beroende på att jag växte upp på 80 och 90-talet när dessa lagen turades om att dominera. Lagen har otroligt mycket fans runt om i Sverige och världen det hetsas lika mycket i Mjölby som på merseyside känns det som.

Spelet? Man United +0,25.


… Supersöndagen avslutas med supermatch i Serie A! Fjolårets mästare Inter tar emot Juventus i en match som känns hetare än på länge. Kulusevski avgjorde CL-mötet med Zenit tidigare i veckan och Inter fick med sig en stabil seger mot Tiraspol.

Bägge är piskade att vinna för att hänga med Napoli i racet om förstaplatsen.