Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jag slopar kupongens storfavoriter helt i dag

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Storfavoriterna slopas helt och hållet som spikar på dagens kupong. 

Det finns bra värde i både Skellefteå och Färjestad vilket gör att man kan söka skrällmöjligheter i Frölunda, Växjö och Luleås matcher.

Spiken

Skellefteå

Det blev 6-0 i Skellefteås senaste match, laget har avancerat kraftigt i tabellen på slutet. Det är flera spelare som visar storform, där ibland Frödén, Lindström och Möller.

Skrällen

Oskarshamn

Det är ett smålandsderby som kommer innehålla en hel del känslor på isen. Växjö imponerar men tenderar att spela jämna matcher. Överstreckad etta!

Match för match

1. Leksand – Djurgården 1

Sett till hur lagen spelar just nu förväntas Leksand vinna enkelt. Gästerna har en bredare trupp och mer kvalité i truppen sett över fyra kedjor.

2. Skellefteå – Rögle 1

Rögle toppar serien men står inför en tuff utmaning här. Det är andra raka bortamatchen och en väldigt lång resa. Samtidigt visar Skellefteå storform då man fullkomligt körde över Linköping på hemmaplan tidigare i veckan.

3. Frölunda – Brynäs 1

Frölunda är väldigt starka på hemmaplan och möter ett skadedrabbat Brynäs. Ettan lär dock bli kraftigt överstreckad.

4. Linköping – Malmö 1

Linköping har visat gryende form på slutet men senast åkte man på en rejäl smäll borta mot Skellefteå. Malmö har haft problem med målskyttet hela säsongen.

5. Växjö Lakers – Oskarshamn 1

Växjö är det bättre laget och förväntas vinna. Oskarshamn har dock skrällt flera gånger den här säsongen. Ettan är för högt streckad i nuläget.

6. Färjestad – Örebro 1

Färjestad har haft svårt att få ut maximalt av sitt spelarmaterial under säsongen. Senast stod laget för en stark prestation borta mot Djurgården. Passande uppgift!

7. Luleå – HV71 1

HV71 har visat fin form på slutet men man upplevde en pyrrhusseger i veckan då backstjärnan Johannes Kinnvall skada sig. Oavsett kommer ettan att bli överstreckad här, gardera!

8. Vita Hästen – Västervik 1

Det skiljer bara fyra poäng mellan lagen i tabellen. Vita Hästen slog Västervik på bortaplan förra matchen och nyförvärvet Alexandre Lavoie hittade in i målprotokollet direkt.


SYSTEMFÖRSLAGET

1. 1X2

2. 1

3. 1 2

4. 1X

5. 1X2

6. 1

7. 1X2

8. 1X2

324 rader, spelstopp 15.14