Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jag har svårt att se dem räcka till

Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Spel: Bomben

Expert: Jonas Amrouni

Spelstopp: 18.29

■■ Guldfavoriten Malmö har inte övertygat på det sättet som många trott, men det såg likadant ut under fjolåret med en knackig start för mästarna. Kalmar har varit en rolig överraskning hittills.

Ska man peka på något negativt för gästerna så är det att offensiven inte producerar speciellt mycket mål framåt.

■■ Sirius har lyckats vidhålla det fina passningsspelet från fjolåret men det är inte samma spets framåt med Vecchia borta. Mot ett uddlöst Göteborg ska man dock inte ses som chanslösa.

Göteborg är bättre än vad man visat hittills men frågan är om det lossnar i kväll?

■■ Östersund stod för en stark inledning på säsongen men ska nu försöka undvika sin fjärde raka förluster. AIK fick med sig en poäng mot Malmö och är ett lag som imponerat hittills. Jag tror inte Östersund räcker till helt enkelt trots hemmaplan.

Precis som gästande Norrköping har Varberg sina styrkor offensivt. Det som talar för hemmalaget är att man spelar på naturgräs vilket Norrköping inte är vana vid. Sett till hur Norrköping presterat senaste matcherna får gästerna utgångstipset.

SYSTEMFÖRSLAGET

A. Malmö FF – Kalmar FF

1, 2 , 3 – 0

B. IFK Göteborg – Sirius

0, 1, 2 – 0, 1

C. Östersund – AIK

0 – 2, 3, 4

D. Varberg – Norrköping

1, 2 – 2, 3

216 rader, spelstopp 18.29