Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackpot på High Five – 15 hästar i styrkeprovet

Jean-Michel Bazire kör och tränar Davidson du Pont.
Foto: CHRISTOPHE ENA / AP

Jackpot och tuffa förutsättningar.

Paris-banan Vincennes bjuder på ett spännande High Five-lopp.

15 ekipage är med i årets upplaga av Prix de Paris som körs över 4.150 meter. Det är fem miljoner kronor i jackpot på High Five och loppet körs 15.15.

15 Davidson du Pont var duktig tvåa i Prix d’Amérique senast och slipper Face Time Bourbon den här gången. Hästen galopperade i Prix de France senast men är normalt inte osäker och han känns tuffast.

13 Delia du Pommereux slog Face Time Bourbon i Prix de France. Stoet är spurt- och formstark men 4.150 meter i stället för 2.100 är inget plus.

6 Diable de Vauvert har gått starkt i vinter och spurtade vasst som sexa i Prix d’Amérique. Han kommer at sluta långt framme.

Norskfödde 8 Moni Viking felade i Prix d’Amérique men spurtvann ett något billigare lopp i Paris senast. Hästen gillar distansen, vilket han inte minst visade på svensk mark under fjolåret.

9 Flamme du Goutier är en vass montéhäst men hon går även starkt i sulkylopp. Hon kommer med toppform och är med och krigar om High Five-placeringar.

Speltips: 15-13-6-8-9

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.