Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Inte bortskämda med det under coronatider

Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

SHL och Hockeyallsvenskan på hela kupongen är något vi inte blivit bortskämda med under Corona-hockeyn. Skrällarna hittar vi i match två och match sex. 

Timrå ska ha bra chans på snabb revansch mot Björklöven efter gårdagens förlust.

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem  

Spiken

Timrå

Lagen möttes under gårdagen, då vann Björklöven en jämn tillställning. Med tanke på den nivån Timrå hållit under säsongen har jag svårt att se laget förlora två raka mot samma lag.

Skrällen

Oskarshamn

Skellefteå är kraftigt överstreckade tack vare deras fina form. Det här är en svår bortamatch och 17% på ettan är för lågt helt enkelt – plocka med flera tecken!

Match för match

1. Luleå – Rögle 1

Rögle befinner sig i en formsvacka där segrarna inte rullar in i samma takt. Svår bortamatch mot ett försvarsstarkt Luleå!

2. Djurgården – Växjö Lakers 1

Djurgården är bättre än vad man visat upp hittills. Växjö kommer från en sämre insats mot Leksand. Värdet ligger i hemmasidan.

3. HV 71 – Örebro 1

Nyförvärven för HV 71 har gett laget en välbehövlig skjuts framåt. Laget imponerade senast när man producerade sju(!) mål framåt borta mot Rögle.

4. Malmö – Brynäs 1

Viktigt bottenmöte där poängen väger tungt. Spelet haltar för båda lagen som inte får det att lossna riktigt – vidöppet på förhand!

5. Linköping – Färjestad 2

Åslund hittade nätet för andra matchen i rad senast vilket hjälpte FBK att bärga femte raka segern. Gästerna ska vara favorit.

6. Oskarshamn – Skellefteå 1

Oskarshamn har redan ställt till det för flera av topplagen på hemmaplan. Trots Skellefteås form köper jag inte tvåan som storfavorit.

7. Leksand – Frölunda 1

Leksand vann igen senast och förstakedjan fortsätter producera poäng framåt. Tuff uppgift för Frölunda som är kraftigt överstreckade i nuläget.

8. Björklöven – Timrå 2

Det blev 4-2 till Björklöven när lagen möttes under fredagen. Timrå fick inte i gång offensiven som vi vant oss vid att se den här säsongen. Nya tag i dag!