Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Inlämningsstoppet får männen att börja gråta

Stryktipskupongen historisk.

Inlämningsstopp får medelålders män att gråta.

Förra veckan satt alla tre dragen till fina odds.

Eloge till kupongfabriken hos Svenska Spel. Alla matcher på lördag i stället för tvådelad kupong när det återigen är 18-miljonersjackpot. Anledning till matchvalet är givetvis att prinsbegravningen i England är på kickoff-tiden 15.00. Endast fåtal matcher från det engelska seriesystemet går kvällstid.

Vilken kupong sen! Make till främlingslegion har väl aldrig funnits? Matcher från elva(!) olika serier/cuper. 

Varför gick man inte all in när läge fanns? Matcher från 13 olika tävlingar. Hade varit Stryktipsets Halleys komet. Uppenbarar sig vart 76:e år. Till och med trumfat pandemins inledning med 13 lottade matcher.

Tagit bort en match från engelska League 1 och en Serie A. Alternativmatcher fanns:

* TV-sända Superettanmatchen Vasalund – Trelleborg.

* Div I Norra. BP – Umeå.

* Tungviktsmötet i irländska Premier Division, Sligo Rovers – Finn Harps.

* Ukrainska seriefinalen mellan Europacupkända Shaktar Donetsk och Dynamo Kiev.

 

Vet ni vad som mer får grundvalarna att skaka?

Inlämningsstopp framflyttat till 16.59. Klockan fem en lördag?! Medelålders män sitter gråtfärdiga i stugorna. 

Återigen beröm till arrangören som tar åt sig av kritiken att anpassa spelstopp efter starttid på matcherna för chans till senaste nytt. 

Men våga aldrig lägga det tidigare än 15.59 en lördag! Där går även min gräns.

Varför envisas förbundet, tv-bolaget och seriesponsorn med att ha avspark anpassat till dödsskuggornas dal på Allsvenskan? Lördag kl 15.00. Gynnar varken spel- och sportintresserade. Lose-lose. 16.00 eller senare för större intresse.

I övrigt klent spelutbud i helgen. SHL-slutspelet rullar på, men känns som allmänt svagt intresse. Hockeyn lider verkligen av publikfrånvaron. Europatipset jackpot 4,5 miljoner. Med två italienska toppmatcher och fem allsvenska matcher. 

BORGS TRE DRAG

1. Manchester City: FA-cupsemi. Chelsea – Man City. Båda CL-semiklara. Pep ute efter fyra titlar! CFC fokus på topp 4 i ligan? 1,85 på MC är bra! Även spik på stryket. Spelstopp: lördag, 18.30.


2. Norrköping: I Djurgården – Norrköping är hemmalaget för stora favoriter. Norrköping +0.5 (X2) till 1,77 och 3,40 på rak vinst lockar. Rensar bra på Europalappen. Spelstopp: söndag, 17.30.


3. AIK: Måndagsmacka. Oddssättarna har fel favorit i Göteborg – AIK. Bra premiär av bortalaget. Minst en pinne till Stockholm, men jag spelar Gnagetvinst till 2,80. 

Spelstopp: måndag, 19.00.