Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Imponerade senast – Milan vinner igen

Foto: MASSIMO PINCA / BILDBYRÅN

Skrällbetonad kupong med högt värde står på schemat! Milan utgör stommen och plockas fram som dagens bästa spel!

Dagens bästa spel

Milan att vinna.

Odds: 1,92

Milan vann övertygande mot Juventus i helgen men Ibrahimovic tvingades kliva av skadad och ser ut att missa det här mötet. Båda lagen behöver poäng men Milan är ett bättre lag. Högt bortaodds!


Trippeln

1. Milan att vinna.

Odds: 1,92

2. Genoa att vinna.

Odds: 3,36

Genoa har gjort några riktigt bra insatser på slutet. Resultatet har inte gått deras väg men spelmässigt har det varit ett klart steg framåt. Bologna har blivit lite för stor favorit på hemmaplan.

3. Roma att vinna.

Odds: 5,00

Inter har redan säkrat guldet medan Roma har allt att spela för. Det är inget snack om att Inter är ett bättre lag i dagsläget men till drygt fem gånger pengarna finns det spelvärde i tvåan.

Trippelodds: 32,25


Tips till onsdagens övriga heta matcher

Atalanta – Benevento 1

Atalanta är obesegrat i nio raka matcher och Muriel fortsätter att ösa in mål framåt. Det finns väldigt lite som talar för att bottenlaget Benevento ska få med sig något från den här matchen.


Sampdoria – Spezia 1

Det är ett pressat Spezia som har Benevento jagandes bakom sig i tabellen. Sampdoria är väldigt svårslagna på hemmaplan. Oddset på ettan ligger i överkant, starkt värdespel.


Sassuolo – Juventus 2

Det råder kris i Juventus med tanke på den svaga säsongen som klubben haft. Det börjar redan planeras inför nästa säsong. Rätt favorit men till 1,59 rör jag inte tvåan med deras nuvarande form.


Chelsea – Arsenal 1

Sedan Tuchel tog över som tränare har Chelsea gått som tåget. Arsenal vann visserligen mot WBA senast men spelet har inte alls klickat den här säsongen och Arteta ser ut att få lämna. Klar etta.


Atletico Madrid – Real Sociedad 1

David Silva var tillbaka från skada senast för Sociedad. Nu är även Ilaramendi aktuell för spel igen. Atletico behöver vinna men laget har haft problem med målskyttet, svagt odds...