Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ikonens galna tipssuccé: ”Hade kunnat bli mer...”

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ADAM WRAFTER / SVENSKA SPEL

Kennedy Bakircioglu har tidigare visat sig vara en vass V75-spelare. 

Nu gör Bajen-ikonen även succé som Stryk- och Europatipsspelare. 

Inom loppet av en vecka drog han in över 100 000 kronor. 

– Det har varit lite stolpe in den senaste tiden, säger Kennedy Bakircioglü. 

På planen gladde Kennedy Bakircioglu sina fans med vackra frisparksmål och briljanta framspelningar. 

Nu visar han sig även vara en skicklig spelare utanför planen. 

Den tidigare Hammarbymittfältaren har tidigare vunnit stora pengar på V75, och visar sig nu också vara en duktig fotbollsbettare. 

”Det hade kunnat bli mer”

I lördags för två veckor sedan drog Kennedy in drygt 40 000 kronor på sitt andelsspel på Café Brasco, och söndagen veckan därpå blev det 13 rätt igen med drygt 64 000 kronor som utdelning.

– Det är jättekul. Vi har precis börjat. På hästarna går det lite mindre bra just nu, men det är inte helt lätt, säger Kennedy Bakircioglu och skrattar. 

En andel i Stryktipset kostade 113 kronor och gav 4011 kronor tillbaka per andel. Europatipsandelarna kostade 285 kr och gav 6427 kronor tillbaka per köpare.  

– Det är skitkul. Även om det inte är miljonbelopp är det en kul känsla att kunna göra andra glada. Att de som köper andelar tycker det är kul. Det hade dessutom kunnat bli mer pengar, men att vi fick in 13 rätt var viktigast, säger han. 

”Det är mycket stolpe ut”

Vad är nyckeln bakom framgångarna? 

– Det beror lite på vad man gör för system. Men jag brukar försöka hitta spikar runt 38-40 procent. Sedan finns det oftast storfavoriter som inte går att gå emot ibland. Men jag vill helst inte ha fyra spikar som är spelade till 82 procent. Jag kan tänka mig två, men resten vill jag gardera. Nu hade jag med tvåan på Nordirland mot Holland i helgen där vi hade 12 rätt, så det var lite otur att de missade straff. 

– Det är mycket stolpe ut, men nu har det varit lite stolpe in den senaste tiden. 

Vad har du fått för reaktioner från andelsköparna?

– Jag har inte hunnit gå in och titta. Men jag vet att några önskat att jag ska ha ännu större system. Det är nästa steg, så vi får väl se vad som händer. Men som jag förstått det är många väldigt glada. Framför allt eftersom jag varit i fotbollsvärlden själv.