Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackpot på High Five – blågula hopp i Paris

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST

Fem miljoner kronor extra i potten och ett öppet lopp.

Det är upplagt för hög utdelning på söndagens High Five från den franska huvudstaden.

Som vanligt på söndagarna är det jackpot på High Five och det är drygt fem miljoner kronor extra i potten. Prix d’Arras är ett lopp för äldre hästar på Vincennes och förutsättningarna är 2.700 meter voltstart. Efter strykning av 2 Excellent Day återstår 14 ekipage och starten går 15.15.

Svenskfödda 5 Helena di Quattro slutade tvåa bakom Vincent Ferm senast och någon häst av den kalibern möter hon inte den här gången. Stoet ska ses med bra chans om formen är intakt.

6 Domingo d’Ela spurtade bra i vida spår senast och är ofta med långt framme och hugger. Ett minus nu är det att det blir lite längre mellan starterna. Hästen duger bra om kusken får till styrningen.

3 Equinoxe slutade trea bakom Vincent Ferm och Helena di Quattro senast och ska passas. Den gången handlade det om 2.100 meter och det är troligen hans bästa gren.

1 Harran Boko och Conrad Lugauer gör en intressant start. Hästen räds inte motståndet men det gäller att han travar hela vägen och felfri är han ett tidigt segerbud.

Jag väntar på att det ska lossna för 8 Olle Rols på franska mark. Hade han gått felfritt senast hade han säkerligen slutat bland de tre främsta. Hästen har styrka för att segerstrida.

Speltips: 5-6-3-1-8

High Five 20 februari

RESULTAT

1:a. 7. Interieur

2:a. 10. Dhevanafushi

3:a. 9. Highest Rockeur

4:a. 5. Hastotrike

5:a. 6. Shyamala

UTDELNING

Ordningsföljd: 7-10-9-5-6

5 första i mål i rätt ordning: 3 714 518 kr

5 första i mål utan ordning: 34 352 kr

4 första i mål utan ordning: 1 562 kr

3 första i mål utan ordning: 424 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.