Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spännande på High Five – draget gör debut i ny regi

Foto: SCOOP DYGA / ICON SPORT BILDBYRÅN

Intressant lopp och tio miljoner kronor i jackpot.

Det är upplagt för hög utdelning på dagens High Five från Paris.

Prix des Vosges är ett lopp för äldre hästar på Vincennes som har lockat 16 ekipage. Åtta går ut från grunddistansen 2.850 meter och andra halvan står med 25 meters tillägg. Potten är kryddad med över tio miljoner kronor och starten går 16.25.

16 Dipolomate d’Am är en tuffing som gått bra i Paris i vinter. Senast reste man till Bordeaux där hästen var tvåa bakom Whole Lotta Love och det är inget att säga om. Efter den starten har hästen bytt regi och det känns spännande att Eric Raffin kör för första gången.

12 Ciel d’Azur har bra kapacitet för den här konkurrensen och är ett givet bud men det är lite frågetecken för formen. Hästen gick strålande innan jul men i de två senaste starterna har han inte presterat på topp.

5 Easy Des Flics känns hetast av hästarna på startvolten. Hästen fullföljde bra som trea i måndags och han blir att räkna med om täta starter slår väl ut.

Även 1 Detroit Ace startar tätt. Han har mest startat på mindre banor men hästen gillar längre distanser och hävdar sig även i den här konkurrensen.

9 Dimo d’Occagnes gick starkt senast och kommer med fin form. Med vettig resa kommer han att sluta långt framme.

Speltips: 16-12-5-1-9

High Five 13 februari

RESULTAT

1:a. 5. Violetto Jet

2:a. 11. Fric Du Chene

3:a. 3. Unique Juni

4:a. 10. Be One Des Thirons

5:a. 4. Duel Du Gers

UTDELNING

Ordningsföljd: 5-11-3-10-4

5 första i mål i rätt ordning: 7 206 kr

5 första i mål utan ordning: 108 kr

4 första i mål utan ordning: 34 kr

3 första i mål utan ordning: 22 kr

ANNONS: Så spelar du High Five.