Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

High Five – Wild Love utmanar favoriten Paris

Franck Nivard kör Wild Love.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Bengt Simbergs Wild Love gör en spännande start på Vincennes i dag.

Stoet, som tränas av Anders Lindqvist i Frankrike, får toppkusken Franck Nivard i sulkyn och hon ska räknas tidigt bakom favoriten.

High Five-spelet är kvar på Vincennes och i dag ska Prix Guy Lux et Léon Zitrone avgöras för äldre ston. 16 hästar ska springa 2.700 meter och loppet körs 13.50.

13 Decoloration har presterat starkt i vinter och gick bra som trea i Prix Helen Johansson i senaste starten. Nu är det lite enklare motstånd och hon har fin segerchans.

Svenska stoet 3 Wild Love mötte favoriten senast och gick okej som sexa. Hästen kommer att vara förbättrad med loppet i kroppen och hennes starka avslutning kommer att bita bra.

5 Belle Emotion kommer från seger i ett billigare lopp men hon vann med Gabriele Gelormini på Vincennes i december och hästen ska räknas.

14 Conchitana Jenilou har varit uppåt i de två senaste starterna men nu är de längre distans än vid andraplatserna på sistone.

4 Elite de Jiel har inte så många segrar de senaste åren men hon är ofta med långt framme när hon sköter sig. Ett tidigt High Five-streck.

Speltips: 13-3-5-14-4

High Five 10 februari

RESULTAT

1:a. 8. Vincent Ferm

2:a. 2. Helena Di Quattro

3:a. 3. Equinoxe

4:a. 5. Eadshot Josselyn

5:a. 6. Emone Cruz

UTDELNING

Ordningsföljd: 8-2-3-5-6

5 första i mål i rätt ordning: 4 340 kr

5 första i mål utan ordning: 70 kr

4 första i mål utan ordning: 28 kr

3 första i mål utan ordning: 22 kr

ANNONS: Så spelar du High Five.