Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

High Five – Jägersroduo på segerjakt i Paris

Björn Goop.
Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Partizan Face och Harran Boko provar lyckan i Paris i dag.

Björn Goop kör betrodde Vincent Ferm.

Det är upplagt för blågula framgångar på High Five.

Dagens High Five-lopp är Prix de l’Ille-et-Vilaine på Vincennes. Förutsättningarna är 2.100 meter autostart och nio av 14 hästar har framspår bakom bilen. Det är ett lopp för äldre travare och bilen rullar 13.55.

8 Vincent Ferm är bra för klassen men har haft lite stolp ut på Vincennes. På åtta starter har det blivit fem andraplatser och en bronspeng. I dag körs hästen av Björn Goop för första gången och sjuåringen har en fin uppgift.

3 Equinoxe vann över 2.100 meter för tre starter sedan och distansen är ett plus. Nu körs hästen åter av Matthieu Abrivard och han ska räknas tidigt.

10 Harran Boko ska tävla barfota runt om och känns intressant. Conrad Lugauers häst har gjort en start innan på Vincennes tidigare. Det var för ganska precis ett år sedan och då slutade han trea, tvåa blev faktiskt Equinoxe.

2 Helena di Quattro är svenskfödd men tränas på fransk mark. Distansen är ingen nackdel och hon är ofta med och hugger långt framme.

Adrian Kolgjini-tränade 1 Partizan Face står perfekt inne och körs av Pierre Vercruysse. Jägersrotränarens hästar på fransk mark har gått bra på sistone och nioåringen ska passas.

Speltips: 8-3-10-2-1

High Five 9 februari

RESULTAT

1:a. 12. Calina

2:a. 3. Ekiango De Nile

3:a. 13. Colonel Bond

4:a. 9. Callijo Delbi

5:a. 7. Concerto Gede

UTDELNING

Ordningsföljd: 12-3-13-9-7

5 första i mål i rätt ordning: 491 130 kr

5 första i mål utan ordning: 6 998 kr

4 första i mål utan ordning: 568 kr

3 första i mål utan ordning: 92 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.