Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kommer från seger – har bra chans igen

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST

Fleche du Cedre kommer från seger och går med optimal balans.

Hon är en stark vinnare på dagens High Five.

I dag är det åter trav från Paris på High Five-menyn. Prix de Cagny körs över 2.700 meter voltstart för sexåriga ston. Starten går 15.15 och totalt är det 13 ekipage.

11 Fleche du Cedre vann ett sexåringslopp för ston i Paris strax efter nyår och motståndet är inte mycket tuffare den här gången. Nu är det lite längre mellan starterna men det här är en passande uppgift och känslan är att man har väntat in det här loppet.

8 Fortune slutade tvåa i ett lite billigare lopp senast men nu blir det ordinarie körsven och optimal balans – barfota på samtliga fyra hovar. Hon vann på Vincennes i december och duger gott i den här konkurrensen.

12 Frimeuse d’Azur ska gå barfota fram och förstärks med Franck Nivard i sulkyn. Formen är fin och hon slutar långt framme.

13 Fabuleuse Fligny står helt perfekt inne penningmässigt. Hästen har inte vunnit så mycket på sistone men hon har god chans att knipa en High Five-placering.

3 Fine Perle of Love har lite svårt att hävda sig mot de bästa i Paris men det är inget fel på formen och nu ska hon gå barfota runt om.

Speltips: 11-8-12-13-3

High Five 5 februari

RESULTAT

1:a. 3. Qeenie's Cash

2:a. 15. Beryl Baie

3:a. 4. Ediboum

4:a. 12. Bandero

5:a. 5. Gino Des Dunes

UTDELNING

Ordningsföljd: 3-15-4-12-5

5 första i mål i rätt ordning: 569 490 kr

5 första i mål utan ordning: 7 040 kr

4 första i mål utan ordning: 334 kr

3 första i mål utan ordning: 112 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.