Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vidöppet på High Five – idén kommer från seger

Foto: ANNA TÄRNHUVUD/BILDBYRÅN

High Five-spelet är kvar på den Franska rivieran och det bjuds på ett vidöppet galopplopp. Det är 16 hästar i fältet och upplagt för hög utdelning.

Precis som i går hämtas High Five från galoppbanan på Cagnes-sur-Mer. I dag ska handikappen Prix de Marseille ridas för femåriga och äldre hästar och förutsättningarna är 2.000 meter sand. Starten går 13.50.

2 Khochenko trivs med förutsättningarna och har inget emot att det blir lite längre mellan starterna. Senast vann han i Deauville och hästen rids med ganska hög vikt.

7 Wookie har vunnit två lopp i Marseille på sistone och kommer med formen i topp. Han ska räknas tidigt även om motståndet är tuffare.

1 Ficelle du Houley har en bättre uppgift här än i Deauville senast. Stoet gjorde flera bra insatser i slutet av förra året och ska kunna bära sin höga vikt.

3 Chailloue har vunnit två lopp i följd på Korsika över 2.400 meter. Lite kortare distans är ingen nackdel och hästen har tidigare visat att han duger i lite tuffare sammanhang.

12 King of Twist mötte tufft motstånd i Chantilly senast. Nu är det lite bättre distans och han ska vara med och hugga om High Five-placeringar.

Speltips: 2-7-1-3-12

High Five 25 januari

RESULTAT

1:a. 14. By The Way

2:a. 3. Bosioh

3:a. 15. King Of My Heart

4:a. 5. Monsieur Xoo

5:a. 1. My Charming Prince

UTDELNING

Ordningsföljd: 14-3-15-5-1

5 första i mål i rätt ordning: 231 156 kr

5 första i mål utan ordning: 3 036 kr

4 första i mål utan ordning: 390 kr

3 första i mål utan ordning: 172 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.