Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackpot och många om budet på High Five

Jean-Michael Bazire har två segerkandidater i dagens lopp.
Foto: IAN LANGSDON/EPA TT NYHETSBYRÅN

Fem miljoner kronor extra i potten och ett vidöppet lopp.

Det är bäddat för hög utdelning på High Five från Vincennes i dag.

Söndagens High Five är Prix de Lille på Vincennes. Det är ett lopp för äldre travare som tjänat högst 505.000 euro, med andra ord snäppet under den yppersta eliten. Förutsättningarna är 2.100 meter autostart och det är fem miljoner kronor i jackpot. Bilen rullar 15.15.

2 Dream de Lasserie var klart bra på Vincennes i mitten av av december där han var tvåa från tillägg. Han hanterar lite kortare distansen men Romain Derieux låter inne på att köra till slut och högt tempo vore en stor fördel. Dream de Lasserie kommer att sitta bra till och är en av flera med chans.

Norskfödda stoet 13 Calina gick bra som sexa bakom Face Time Bourbon i Prix de Bourgogne senast över aktuell distans. Även om hon är bortvald av Jean-Michael Bazire och har bakspår ska hon räknas tidigt.

3 Violetto Jet kan öppna ganska snabbt och lär laddas mot ledningen. Hästen är gynnad av lite kortare distans och har kapacitet att segerstrida.

9 Dostoievski är Jean-Michael Bazire val i loppet. Hästen är på väg uppåt i form men det är risk för vingel från spår längst ut på vingen.

Jörgen Westholm-tränade 8 Unique Juni trivs på Vincennes och har fått två lopp i kroppen på fransk mark. Hon är inte så kvick från början men är desto tuffare till slut.

Speltips: 2-13-3-9-8

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressen High Five-system 

•••

High Five 9 januari

RESULTAT

1:a. 11. Denicheur Du Vif

2:a. 4. Diplomate D'am

3:a. 6. Darlington Park

4:a. 8. Desperado

5:a. 13. Dorado Bello

UTDELNING

Ordningsföljd: 11-4-6-8-13

5 första i mål i rätt ordning: 41 946 kr

5 första i mål utan ordning: 348 kr

4 första i mål utan ordning: 96 kr

3 första i mål utan ordning: 50 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five