Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bjuder Sobel Conway på en ny uppvisning?

Jean-Michael Bazire.
Foto: FRANK SORGE IMAGO SPORTFOTODIENST

Svenskfödde Sobel Conway kommer från imponerade seger.

Tillsammans med sin tränare Jean-Michael Bazire har hästen en fin chans i ett tufft lopp på Vincennes i dag.

Prix de Bar-Le-Duc är ett lopp för äldre hästar där även hästar födda utanför Frankrikes gränser är välkomna. Åtta hästar startar från 2.850 meter och fem travare börjar från tillägg. Loppet körs klockan 15.15.

4 Sobel Conway har presterat starkt hos Jean-Michael Bazire och efter tre raka andraplatser kom en efterlängtad seger senast. Åttaåringen står på startvolten och är Bazires val i loppet. Han har ytterligare en duo och Sobel Conway har bra vinstchans om han är lika vass som senast.

10 Victor Ferm tränas också av Bazire. Hästen slutade tvåa bakom Face Time Bourbon i Prix du Bourbonnais och är klar för Prix d’Amérique i slutet av månaden. Victor är ett givet motbud.

5 Fire Cracker vann flera lopp förra vintern och börjar hitta toppformen. Hästen har slutat tvåa i de två senaste loppen och närmar sig en fullträff.

13 Diable de Vauvert har gått strålande på sistone. I de sju senaste loppen har han fem segrar och två andrapris. Hästen toppade Prix de Bretagne och är också klar för Prix d’Amérique. Nu blir det längre mellan starterna och han kommer knappast att vara helt på topp i dag.

Svenska 6 A Sweet Dance tränas av Anders Lindqvist i Frankrike och hon kommer från mersmakande tredjeplats i ett tufft lopp i Paris. Sexåringen ska inte nonchaleras.

Björn Goop kör 3 Bryssel och startar även 9 Hard Times och duon får räknas som outsiderbud.

Speltips: 4-10-5-13-6

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens High Five-system 

High Five 1 januari

RESULTAT

1:a. 11. Diplomate D'am

2:a. 12. Dorado Bello

3:a. 16. Comte Des Tithais

4:a. 15. Dimo D'occagnes

5:a. 2. Diablo De Caponet

UTDELNING

Ordningsföljd: 11-12-16-15-2

5 första i mål i rätt ordning: 74 774 kr

5 första i mål utan ordning: 1 068 kr

4 första i mål utan ordning: 96 kr

3 första i mål utan ordning: 42 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five