Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Toppchans felfri trots tuffare konkurrens

Foto: PETTER ARVIDSON/BILDBYRÅN

Doux Parfum kommer med toppform och ska tävla barfota runt om.

Han är en stark vinnare på årets första High Five.

I dag körs Prix du Cruise-Laroche på Vincennes. Det är ett lopp för åtta- och nioåriga franska hästar som ska springa 2.850 meter voltstart. Totalt är det 16 ekipage och starten går 15.15.

8 Doux Parfum har visat form i lite enklare omgivningar och i de sex senaste starterna har han fyra vinster och två galoppmisslyckanden. Hästen visade förra vintern att han även duger på Vincennes och i dag körs han av Jean-Michel Bazire för första gången.

11 Diplomate d’Am är franskfödd men uppfödd av svenska Am Bloodstock. Modern Kammie Melody har lämnat den svenska Derbyvinnaren Joke Face. Diplomate d’Am har segrat i 15 av karriärens 50 starter och hästen har styrka som räcker långt.

12 Dorado Bello har gått starkt varje gång Eric Raffin kört och duon har tre raka andrapris på Vincennes. Med rätt resa kan en välförtjänt seger komma i dag.

6 Diablo d’Herfraie är på väg uppåt i form och ska inte nonchaleras.

15 Dimo d’Occagnes har vunnit fyra av de senaste sex starterna men det har varit i billigare omgivningar. Han ska kunna kriga om High Five-placeringar i den här konkurrensen.

Speltips: 8-11-12-6-15

High Five 31 december

RESULTAT

1:a. 11. Decoloration

2:a. 13. Elite De Jiel

3:a. 7. CD

4:a. 2. Helena Di Quattro

5:a. 1. Stonewashd Diamant

UTDELNING

Ordningsföljd: 11-13-7-2-1

5 första i mål i rätt ordning: 14 828 kr

5 första i mål utan ordning: 236 kr

4 första i mål utan ordning: 30 kr

3 första i mål utan ordning: 22 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five