Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Upplagt för blågul vinst på Vincennes

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST

Martis de Bos har presterat starkt på fransk mark.

I dag har han en finfin uppgift på Vincennes med Franck Nivard i sulkyn.

I dag är vi åter tillbaka med travsport från Paris-banan Vincennes. På High Five-menyn står Prix de Craon för äldre hästar som tjänat högst 258.000 euro. Loppet är öppet även för hästar födda utanför Frankrikes gränser och förutsättningarna är 2.700 meter voltstart. Starten går 13.50.

Svenskfödde 12 Martin de Bos har gått starkt på fransk mark och har två vinster och lika många andrapris efter fem försök på Vincennes. Senast var han duktig tvåa i ett tufft sexåringslopp och motståndet känns något billigare i dag. Precis som senast går han barfota runt om.

Finskfödde 4 Whole Lotta Love är en tuff konkurrent. Hästen gick mycket bra under hösten och nu gynnas han av tätare starter. Dessutom är det lite bättre förutsättningar än senast då han hade bakspår över 2.100 meter autostart.

2 Echo de Chalecy stod med tillägg senast och spurtade fullt godkänt. Formkurvan pekar åt rätt håll och han ska passas.

6 Ciel d’Azur har vunnit tre av de senaste fyra starter och motståndet är inte så mycket tuffare den här gången. Eric Raffin har kört en gång innan och då blev det seger.

15 Baccarat de Niro vann ett billigare lopp näst senast och i förra starten var han positiv fyra på Vincennes. Nioåringen ska inte nonchaleras.

Speltips: 12-4-2-6-15

High Five 28 December

RESULTAT

1:a. 5. Qatar River

2:a. 11. Almacado Gree

3:a. 7. Amirvann

4:a. 3. Jacksun

5:a. 14. Finess Bere

UTDELNING

Ordningsföljd: 5-11-7-3-14

5 första i mål i rätt ordning: 2 013 090 kr

5 första i mål utan ordning: 25 490 kr

4 första i mål utan ordning: 552 kr

3 första i mål utan ordning: 80 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five