Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En briljant vinnare på dagens High Five

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST

Brillant Madrik står fint inne i loppet och har vunnit fyra av de fem senaste starterna.

En stark spik på annandagens High Five.

Dagens High Five är Prix de Strasbourg för åtta-, nio-, och tioåriga hästar som högst har tjänat 465.000 euro. Hästarna ska springa 2.700 meter voltstart på Paris-banan Vincennes och starttiden är 15.15.

14 Brillant Madrik har rätt inställning och gått extra bra på sistone. Nioåringen har vunnit de tre senaste starterna på Vincennes och dagens uppgift ser passande ut. En stark vinnare.

11 Crusoe d’Anama kommer med toppform. Han har slutat bland de tre främsta i de sex senaste starterna och med rätt resa är han ett givet vinstbud.

15 Cash du Rib mötte Crusoe d’Anama senast och var bara slagen med en tiodel av denne. Cash du Rib gynnas av tätare starter och nu blir det dessutom barfota runt om.

13 Black Jack From är ganska bra men osäker. Att Eric Raffin hoppar upp i vagnen är ett stort plus och felfri är han med långt framme.

10 Be One Des Thirons var duktig tvåa bakom en grym vinnare i finalen i Grand National du Trot senast och då slog han faktiskt Crusoe d’Anama.

Speltips: 14-11-15-13-10

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens High Five-system 

■■■

High Five 25 December

RESULTAT

1:a. 9. Equinoxe

2:a. 6. Ganay De Banville

3:a. 5. Firello

4:a. 11. Fast Domino

5:a. 7. Emone Cruz

UTDELNING

Ordningsföljd: 9-6-5-11-7

5 första i mål i rätt ordning: 122 548 kr

5 första i mål utan ordning: 1 020 kr

4 första i mål utan ordning: 104 kr

3 första i mål utan ordning: 46 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five