Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ta rygg på Goulette på dagens High Five

Foto: NIKLAS LARSSON/BILDBYRÅN

En stark topptrio.

Men bäst chans borde en felfri Goulette ha på lördagens High Five-lopp från Paris.

Dagens High Five-lopp är Prix de Mirambeau för fyraåriga ston som ska springa 2.700 meter voltstart. Totalt är det 14 ekipage och loppet körs klockan 15.15.

14 Goulette har tjänat mest pengar och står perfekt inne i loppet. Hästen har galopperat en del under året men senast var hon nära att hålla undan i ett liknande lopp på Vincennes. Formen lär inte vara sämre med loppet i kroppen och Franck Nivard i sulkyn är inget minus.

7 Gloria du Gers har varit uppåt på barfotabalans i de två senaste starterna. Senast var Jean-Michael Bazires sto inte stort slagen av Goulette och hon ska räknas tidigt.

6 Guerande måste passas. Hon slutade fyra i samma lopp som Goulette och Gloria du Gers senast. Hästen kommer att vara förbättrad med loppet i kroppen och nu förstärker Eric Raffin i sulkyn.

10 Graziella slutade sexa i ovan nämnda lopp. Hon är på gång och slåss om High Five-placeringar.

2 Grande Pretresse står tufft inne i loppet men hästen har gått bra varje gång på sistone och är inte golvad trots lite hårdare motstånd.

Speltips: 14-7-6-10-2

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.