Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Många plus på draget på tisdagens High Five

Foto: SIMON HASTEGÅRD/BILDBYRÅN

Follow Dream är draget på tisdagens High Five.

Det är flera plus på femåringen som får Eric Raffin i sulkyn för första gången.

Tisdagens High Five-lopp är Prix d'Hennebont på Vincennes. Det är ett femåringslopp som har lockat 14 deltagare och starttiden är 13.50. Distansen mäter 2.700 meter voltstart.

12 Follow Dream fick en genomkörare i kroppen senast och nu blir det åter barfota bak. Hästen står fint inne i loppet, han duger på Vincennes och blir intressant med Eric Raffin i sulkyn för första gången.

5 Fabago du Gers och Nicolas Bazire visade uppåtform senast. Förmodligen kommer han vara ännu bättre med loppet i kroppen och ska räknas tidigt.

6 Fearless Jiel kommer från seger i ett lite billigare lopp i Reims men femåringen duger även i den franska huvudstaden. Nu hoppar David Thomain åter upp i sulkyn.

1 Falkano de Houelle har tjänat minst pengar i loppet men måste tas på allvar. Han har fått ett lopp i kroppen efter lång frånvaro, ska gå barfota runt om och får åter Franck Nivard i sulkyn.

Jörgen Westholm-tränade 13 Figaro Vici står fint inne i loppet och ska passas. Hästen har tidigare gått bra för François Lagadeuc på Vincennes och han är inte golvad.

9 Fast Cash har gjort tre anständiga insatser hos Björn Goop och han får slå ur underläge. Hästen körs av Pierre Vercruysse.

Speltips: 12-5-6-1-13

High Five 30 November

RESULTAT

1:a. 9. DREAMER DE CHENU

2:a. 3. DOUXOR DE GUEZ

3:a. 5. DESPERADO

4:a. 15. DESTIN CARISAIE

5:a. 4. DIVINE DE NAVARY

UTDELNING

Ordningsföljd: 9-3-5-15-4

5 första i mål i rätt ordning; 273 782 kr

5 första i mål utan ordning: 3 374 kr

4 första i mål utan ordning: 216 kr

3 första i mål utan ordning: 88 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.