Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Formstark vinnare inleder High Five-veckan

Foto: PETTER ARVIDSON/BILDBYRÅN

Fin form och passande motstånd.

Donuts Deladou är idén på veckans första High Five, som körs på Vincennes.

Måndagens High Five körs i Paris och på menyn står travloppet Prix de Meslay du Maine för sju och åttaåriga hästar. Förutsättningarna är 2.700 meter voltstart och loppet körs klockan 13.50.

13 Donuts Deladou var duktig tvåa i Laval senast och slog flera av dagens konkurrenter. Hästen segrade på Vincennes för tre starter sedan och felfri har han fin chans.

15 Destin Carisaie har fått ett lopp och nu blir det åter barfota runt om. Dessutom förstärker Eric Raffin i sulkyn och hästen har fart för att segerstrida.

5 Desperado har gått helt okej utan att visat den riktiga toppformen på sistone. Jean-Michael Bazire är en mästare att ställa i ordning när det vaknas Vincennes-starter och hästen måste tas på allvar.

8 Deganawdah var tvåa på Vincennes senast, inte stort slagen, och hästen är kraftigt på gång. Han kommer att sluta långt framme.

12 Darlington Park gick godkänt i Laval senast och hästen kommer att vara förbättrad med loppet i kroppen. Han ska passas.

Speltips: 13-15-5-8-12

High Five 29 November

RESULTAT

1:a. 13. DIABLE D'AUTEUIL

2:a. 5. FLECHE ROUGE

3:a. 10. PANDORO

4:a. 2. GALANT DU CHENET

5:a. 8. POLIGONE

UTDELNING

Ordningsföljd: 13-5-10-2-8

5 första i mål i rätt ordning: 932 668 kr

5 första i mål utan ordning: 4 862 kr

4 första i mål utan ordning: 220 kr

3 första i mål utan ordning: 66 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.