Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelidén har samlat ihop till en fullträff

I dag körs High Five i Mauquenchy.Foto: NIKLAS LARSSON/BILDBYRÅN

Et Voila de Muze har gjort flera fina insatser på sistone.

I Mauquenchy i dag kan det vara dags för en fullträff.

I dag ska den sista etappen i Grand National du Trot avgöras på High Five. Vi är i Mauquenchy, drygt 15 mil nordväst om den franska huvudstaden. Det är 16 hästar i loppet som körs över 2.850 meter. Nio travare står på grunddistansen, sex ekipage har 25 meters tillägg och en häst står med dubbla tillägg. Loppet körs klockan 13.55.

Hästarna som går ut på grunddistansen känns klart hetast. 2 Et Voila de Muze kämpade bra som tvåa bakom en duktig Bazire-vinnare senast och kommer med bra form. Hästen trivs extra fint med Eric Raffin och har samlat ihop till en fullträff.

5 Delfino testade under sadel senast men nu är det åter sulkylopp och dessutom blir det barfota runt om. Hästen bärgade tre raka segrar i somras och är ett tidigt bud om formen sitter där.

6 Classic Haufour mötte tufft motstånd över mastiga 4.400 meter senast och går ner lite i klass. Hästen har tidigare gått bra över aktuellt distans och felfri ska han räknas.

8 Defi Pierji har varit uppåt på sistone och kommer från fin seger i Beaumont-de-Lomagne. Näst senast var han trea på Vincennes och han duger i den här konkurrensen.

7 Django du Bocage blev lite trött till slut senast men gången innan segrande han på Vincennes och med fin resa slutar hästen långt framme.

Speltips: 2-5-6-8-7

High Five 17 November

RESULTAT

1:a. 4. HOME SWEET HOME

2:a. 1. ZILLIONE SUN

3:a. 9. KENVERNA

4:a. 3. LILI BLUE

5:a. 6. SEA WATCH

UTDELNING

Ordningsföljd: 4-1-9-3-6

5 första i mål i rätt ordning: 587 154 kr

5 första i mål utan ordning: 5 582 kr

4 första i mål utan ordning: 572 kr

3 första i mål utan ordning: 114 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.