Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blågula hopp utmanar på måndagens High Five

I dag är det travsport på High Five.Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/MEDIABILD

Olle Rols har uppåtform och Pacific Face gör debut på fransk mark.

Båda hästarna ska passas på High Five från Vincennes.

Veckans första High Five hämtas från Vincennes i Paris. Prix d’Aigues Mortes är för sju och åttaåriga hästar som tjänat upp till 205.000 euro. Med andra ord snäppet under den yppersta eliten. Distansen möter 2.100 meter autostart och det är två intressanta svenskfödda hästar med i loppet. Starttiden är 13.50.

8 Dream Gold vann ett liknande lopp i mitten av oktober och är hästen lika vass igen har han bra segerchans. Möjligen blir det lite väl långt mellan starterna.

5 Olle Rols tränas av Jarmo Niskanen på fransk mark och hästen har fått två lopp i kroppen. Formkurvan pekar uppåt och sjuåringen har styrka för att hävda sig väl på Vincennes.

12 Diablo de Caponet gillar förutsättningarna och sprang en bra tid som tvåa i slutet av oktober. Hästen är härdad på Vincennes och svarar i princip alltid för fina insatser.

6 Diamant de Larre slutade trea på Vincennes i början av oktober och sedan gjorde han två täta starter utan framgång. Nu har han åter fått lite längre tid mellan loppen och Franck Nivard i sulkyn är ett stort plus.

15 Pacific Face gör intressant debut i Frankrike. Hästen har styrkan som vapen och möjligen är distansen i kortaste laget. Å andra sidan kan det bli passande högt tempo. Pacific Face har en speciell stil och vi får se vad domarna säger. I Frankrike är de hårdare på den punkten.

Speltips: 8-5-12-6-15

High Five 15 November

RESULTAT

1:a. 7. GARBURE

2:a. 2. GAGNEUR

3:a. 1. VOLKOV JELOIS

4:a. 13. PANDORO

5:a. 9. GINGEMBRE MENTHE

UTDELNING

Ordningsföljd: 7-2-1-13-9

5 första i mål i rätt ordning: 4 083 098 kr

5 första i mål utan ordning: 24 862 kr

4 första i mål utan ordning: 1 290 kr

3 första i mål utan ordning: 242 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.