Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Milliondollarrhyme har bra chans i Frankrike-debuten

Milliondollarrhyme och Fredrik B Larsson.Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/ MEDIABILD

Milliondollarrhyme gör debut på Vincennes.

Fredrik B Larsson har hittat en fin uppgift till sexåringen som är spelidén på High Five.

Som valack får Milliondollarrhyme inte starta i de största loppen på Vincennes men i Prix du Languedoc är han välkommen. Det är ett lopp över 2.850 meter voltstart för sex- till tioåriga hästar som är uppfödda i Europa. Förutom Milliondollarrhyme är svenskfödda 4 Alcoy och 8 Gross Weight med i loppet. Dessutom startar Jörgen Westholm franskfödde 6 Apollon de Kacy. Starttiden är 15.15.

2 Milliondollarrhyme har nästan tjänat en miljon kronor i år även om han inte haft någon toppsäsong. Förra året vann han Svenskt Mästerskap på Åby och för drygt en månad sedan slutade han tvåa i årets upplaga och han verkar trivas under den här årstiden. Sexåringen har gjort ytterligare en start efter SM-loppet och då slutade han sexa från iskallt läge i gulddivisionen i Örebro. Nu gör han spännande debut i Paris med Eric Raffin i sulkyn och Milliondollarrhyme har alla möjligheter att vinna.

7 Dreambreaker galopperade tidigt i Laval senast men nu gynnas han av hemmaplan och får tränaren Jean-Michel Bazire i sulkyn. Den franske topptränaren har fin form på stallet och Dreambreaker duger bra i den här omgivningen.

1 Violetto Jet har tjänat minst pengar i loppet men han är bra när han sköter sig. Hästen vann med Franck Nivard på Vincennes näst senast och felfri slutar Violetto Jet långt framme.

9 Ce Bello Romain är på väg uppåt i form och nu rycker man skorna runt om. Hästen gick med skor på samtliga fyra hovar i Laval senast och Ce Bello Romain ska passas.

4 Alcoy håller fin form och är med och slåss om High Five-placeringar.

3 Jerry Mom är struken och tipsen har uppdaterats.

Speltips: 2-7-1-9-4

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.

High Five 13 November

RESULTAT

1:a. 8. EADSHOT JOSSELYN

2:a. 1. ETOILEE VRIE

3:a. 7. EMONE CRUZ

4:a. 2. VLAD DEL RONCO

5:a. 6. ECLIPSE D'ORIENT

 

UTDELNING

Ordningsföljd: 8-1-7-2-6

5 första i mål i rätt ordning: 172 274 kr

5 första i mål utan ordning: 2 204 kr

4 första i mål utan ordning: 86 kr

3 första i mål utan ordning: 42 kr