Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Många plus på bästa draget på High Five

Eric Raffin kör draget på High Five.Foto: ADAM IHSE/TT NYHETSBYRÅN

Elite San Leandro slutade oplacerad i senaste starten.

Nu har hästen ett lopp i kroppen och i dag är hon betydligt mer intressant.

I dag är vi åter på Vincennes och kvällens High Five-lopp körs 18.25. Prix Gemma är ett lopp för sexåriga ston som ska springa 2.850 meter. Totalt är det 16 hästar och alla går ut från grunddistansen. Spelmässigt är det öppet och det finns goda möjligheter till hög utdelning på High Five.

9 Elite San Leandro hade en stark vinter i Paris förra året där hon vann tre lopp. Nu har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro, Eric Raffin i sulkyn är ett stort plus och dessutom blir det barfota runtom i stället för skor. Upplägget känns igen från slutet av 2019. Då vann Elite San Leandro efter att ha fått en genomkörare på en mindre bana.

10 Elène Bourgeois presterade bra som femma på Vincennes senast och nu slipper hon bakskorna. Stoet har tidigare vunnit med Matthieu Abrivard.

14 Egérie d’Alouette har ingen vacker resultatrad men hon ska inte nonchaleras. Jean-Michel Bazire förstärker i sulkyn och dessutom blir det barfota runtom.

4 Elise de Beylev har vunnit fem av de sex senaste starterna men är ovan att tävla på Vincennes. Här möter hästen tuffare konkurrenter och hon blir troligen lite väl hårt betrodd.

12 Eleganza Fac har fin träffprocent med Franck Nivard och med fin resa är hon inte borta.

■■■

Speltips: 9-10-14-4-12

ANNONS: Så spelar du High Five.