Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svensk succé på torsdagens High Five

I dag är det svenskintressen i Paris.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Svensksuccé på High Five i dag.

Martin de Bos vann och Sobel Conway var tvåa.

RESULTAT OCH UTDELNING

RESULTAT

1:a. 14. MARTIN DE BOS - F. NIVARD

2:a. 1. SOBEL CONWAY - E. RAFFIN

3:a. 12. CONFIDENCE - A. LAMY

4:a. 9. DOUXOR DE GUEZ - A. ABRIVARD

5:a. 7. WHOLE LOTTA LOVE - PH. DAUGEARD

 

UTDELNING

Ordningsföljd: 14-1-12-9-7

5 första i mål i rätt ordning: 16 068 kr

5 första i mål: 210 kr

4 första i mål: 54 kr

3 första i mål: 30 kr

I dag är det åter trav från Vincennes på High Five-menyn med ett par svenskfödda travare som är betrodda. Distansen i Prix d’Avranches mäter 2.100 meter autostart och loppet körs 13.50.

1 Sobel Conway var ute så sent som i måndags och startar tätt – vilket kan ge positiv effekt. Dessutom är propositionen bättre och han möter hästar i sin egen klass. I måndags var han lite uppanmäld och hade därför bakspår men avslutningen var av bästa märke. Sobel Conway ska kunna komma i väg bra från innerspår och med Eric Raffin i sulkyn har han bra vinstchans.

14 Martin de Bos, också svenskfödd, inledde lovande på fransk mark med seger och andrapris på Vincennes, men på Enghien senast blev det galopp till slut efter tuff resa. Nu får hästen attackera bakifrån och han har ju visat att han trivs på Vincennes.

Jean-Michel Bazire tränar Sobel Conway och körde honom i måndags men i dag sitter han bakom 3 Desperado. Han har inte haft några framgångar i de tre senaste staterna men nu blir det barfota runtom och tränaren i sulkyn är ett plus.

Finskfödde 7 Whole Lotta Love kommer med toppform. Han har varit tvåa bakom duktige Valzer di Poggio i de två senaste starterna och hästen kommer att sluta långt framme.

4 Capital Charm är inte att lita på, men har felfri är han med och krigar om en High Five-placering från passande spår.

Speltips: 1-14-3-7-4

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.