Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Överraskning i topp på dagens High Five

I dag är det galopp från Compiègne på High Five.Foto: ANNA TÄRNHUVUD/BILDBYRÅN

Nu har dagens High Five-lopp från Compiègne ridits.

RESULTAT OCH UTDELNING

RESULTAT

1:a. 7. SAGAMIYRA – C.DEMURO

2:a. 5. FIRST SIGHT – L.BAILS

3:a. 4. SAUZON – T.BACHELOT

4:a. 10. AIGUIERE D'ARGENT – S.PASQUIER

5:a. 6. AFRICAN GREY – A.LEMAITRE

UTDELNING

Ordningsföljd: 7-5-4-10-6

5 första i mål i rätt ordning: 738.764 kronor

5 första i mål: 7.166 kronor

4 första i mål: 292 kronor

3 första i mål: 144 kronor

Precis som i går är det galopp på High Five-spelet och det bjuds på en svårlöst handicap i Compiègne, cirka sju mil nordöst om Paris. 14 treåringar ska göra upp i Prix Au-delà des Pistes över 1.600 meter gräs och det förväntas bli tungt underlag. Starten för tisdagens High Five är klockan 13.50.

10 Aiguière d’Argent svarade för en utmärkt insats som tvåa i Chantilly senast. Hästen har bara ökat med ett halvt kilo i vikt och det talar till treåringens fördel i dag.

2 Haliphon slog Aiguière d’Argent i Chantilly senast. Det var hans första vinst i sjätte försöket men i dag har hästen klart tyngre vikt. Han har ökat från 55,5 till 60 kilo och det blir så klart en utmaning.

Stoet 11 Navidad är segerlös efter fem försök men hon har presterat klart bra. Hon slutade trea i senaste starten över just 1.600 meter och tidigare har hon startat över något kortare distanser.

13 Barbarie har viktlättnad till den här uppgiften. Hon har bra fart när hon fungerar och hästen är intressant på High Five.

9 Raja Luna har bra form och kan segerstrida. Däremot är hon kanske allra bäst över något längre distanser.

Speltips: 10-2-11-13-9

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.