Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trivs på Vincennes och ska gå med optimal balans

I kväll är det trav på Vincennes.Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL

Effigie Royale gav bra formbesked senast.

Hon trivs i Paris och i kväll har stoet en fin uppgift på High Five.

I kväll är det åter trav på High Five-menyn och Paris-banan Vincennes bjuder på ett klurigt stolopp. 16 hästar gör upp i Prix Orionis över 2.850 meter och halva fältet börjar med 25 meters tillägg. Startiden är 18.25.

9 Effigie Royale spurtade piggt senast och visade att formen är bra. Förra vintern vann stoet vid två tillfällen på Vincennes och i dag blir det åter barfota runt om. I förra loppet gick hon med skor fram.

10 Eliska Berry står också med tillägg. Hästen var nära att hinna fram på gräsbanan i Alencon senast och hon kommer med bra form. I de två senaste loppen har hon sprungit med skor och nu blir det skolöst runt om. Eliska Berry vann med den balansen för fyra starter sedan.

8 Elène Bourgeoise gick bra som tvåa senast och gynnas av lite tätare starter. Dessutom förstärker Franck Nivard i sulkyn.

7 De La Cheneviére har bra fart men diskvalificerats i tre av de fyra senaste loppen. Felfri slutar hästen långt framme.

6 Diane du Levant har inte så tokig form och slog flera av kvällens konkurrenter på Vincennes i början av september. Ett roligt bud på High Five.

Speltips: 9-10-8-7-6

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.