Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han är hetaste budet på High Five

High Five rids i Auteuil.Foto: ANDREAS SANDSTRÖM/BILDBYRÅN

Det rids ett styrkeprov på High Five-spelet i eftermiddag.

Fou Delice är en tuffing som ska rankas etta.

16 galopphästar gör upp i Prix Montgomery på Paris-banan Auteuil i eftermiddag. Förutsättningarna är 4.700 meter hinder och det kommer inte att bjudas på några lätta förutsättningar. Som vanligt är det stor chans på hög utdelning på High Five-spelet. Loppet rids klockan 15.15.

3 Fou Delice har gjort fyra starter i grupplopp i år och presterat fullt godkänt. Han var sexa efter lite paus senast och kommer i fin författning. Nu är det inte riktigt lika tufft motstånd och förra säsongen avslutade hästen med att vinna ett liknande lopp i just Auteuil med Baptiste Dubourg på ryggen.

5 Soufflenheim står noterad för tre vinster och ett andrapris efter fyra starter i år. Hästen toppade i Bordeaux senast men nu är det hårdare konkurrens. Trots tuffare motstånd ska han räknas.

9 Bicudo Has har kommit tillbaka starkt med två segrar på lika många försök i år. Däremot är det längre distans än han startat över på slutet.

15 Expresso Collonges har blivit allt bättre på slutet och varit stabil på fina placeringar.

1 Redwillow Imperial kommer från seger över 4.400 meter i Auteuil och slutar säkerligen långt framme på nytt.

 Speltips: 3-5-9-15-1

 ■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.