Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bred spridning av High Five-miljonerna

Martin de Bos har fått en flygande start i sitt nya hemland.Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

Det blev bred spridning av High Five-miljonerna efter måndagens lopp. 

RESULTAT OCH UTDELNING

RESULTAT

1:a. 5. VALZER DI POGGIO – N. BAZIRE

2:a. 1. WHOLE LOTTA LOVE – PH. DAUGEARD

3:a. 4. SAY THAT AGAIN – P. VERCRUYSSE

4:a. 6. ARAMIS DEIHA – M. ABRIVARD

5:a. 2. DESTIN CARISAIE – E. RAFFIN

UTDELNING

5 första i mål i rätt ordning: 21 486 kr (321,85 st) 5-1-4-6-2

5 första i mål: 348 kr (10 391,56 st) 5-1-4-6-2

4 första i mål: 66 kr (39 368,26 st) 5-1-4-6

3 första i mål: 28 kr (221 283,72 st) 5-1-4

Enghiens tar hand om måndagens High Five-lopp och och tolv travhästar ska starta i Prix des Gobelins på Paris-banan Enghien. Fyra av travarna är uppfödda i Sverige och en i Finland, men den stora favoriten kommer från Italien. Loppet körs 13.50 och Enghien är känt för sitt långa upplopp.

5 Valzer di Poggio är obesegrad efter nio starter i år och att tränarsonen Nicolas Bazire kör är inget stort minus. Han har kört hästen vid fyra tillfällen och vunnit varje gång. Sexåringen är en motiverad favorit.

7 Martin de Bos har flyttat till Philippe Billards stall och hästen har inlett lovande i sin nya regi. Sexåringen slutade tvåa i comebacken på Vincennes i början av september och följde upp med seger på samma bana knappt två veckor senare. Formen borde bli allt bättre.

Finskfödde 1 Whole Lotta Love slutade tvåa bakom Valzer di Poggio i slutet av september. Hästen har vunnit fyra av åtta starter i år och slutar långt framme på nytt.

Pass upp för Adrian Kolgjinis 11 Speedy Face. Hästen startade på fransk mark i september och såg lite småseg ut, men nu är propositionen betydligt bättre och även kortare distans är ett plus.

2 Destin Carisaie är på gång med två lopp i kroppen och även om han bara slutade sexa senast så såg hästen formstark ut. Sjuåringen trivs med Eric Raffin.

Björn Goop har en duo i loppet och både 4 Say That Again och 10 Juvels Boy kan kriga om High Five-placeringar.

Speltips: 5-7-1-11-2

■■■ 

ANNONS: Så spelar du High Five.