Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

High Five-idén ska gå barfota runt om

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Fin form och skoryck runt om för första gången.

Hugo Speed är förstavalet på måndagens High Five.

Veckans första High Five hämtas från Paris-banan Vincennes. Prix de Challans är ett lopp för fyraåriga hästar som ska springa 2.700 meter voltstart. Totalt är det 13 ekipage och starten går 13.50.

6 High Speed har vunnit två av karriärens sex starter. Hästen var inte stort slagen som tvåa på Vincennes senast och nu blir det barfota runt om för första gången. Han ska ses med fin segerchans.

4 Heroe Winner körs den är gången av sin tränare Jean-Michel Bazire och det är ett plus. Hästen duger fint i den här konkurrensen och räknas tidigt.

13 Heta du Goutier har siktats hit och nu blir det åter barfota runt om. Hästen gick med den balansen första gången näst senast och då blev det seger.

12 Horatius d’Ela har höjt sig utan skor på hovarna och kommer med bra form. Han står fint inne och kommer att sluta långt framme.

1 Hasard d’Erable står lite småtufft inne penningmässigt men han är bra när han sköter sig och felfri ska han inte nonchaleras. I dag testar man ny balans, barfota fram.

Speltips: 6-4-13-12-1

High Five 21 februari

RESULTAT

1:a. 6. Domingo D'ela

2:a. 8. Olle Rols

3:a. 3. Equinoxe

4:a. 11. Diablo D'herfraie

5:a. 15. Eire D'helios

UTDELNING

Ordningsföljd: 6-8-3-11-15

5 första i mål i rätt ordning: 540 556 kr

5 första i mål utan ordning: 2 742 kr

4 första i mål utan ordning: 312 kr

3 första i mål utan ordning: 124 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.