Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

High Five från Paris – kan Björn Goop skrälla?

Björn Goop.
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN

High Five bjuder på ett småklurigt stolopp.

Björn Goop stiftar bekantskap med Highness Quick för första gången och fyraåringen ska passas.

Torsdagens High Five är Vincennes-loppet Prix de Guise för fyraåriga ston. Förutsättningarna är 2.100 meter autostart och det är 14 ekipage. De nio vinstrikaste hästarna har framspår och starten går 13.50.

8 Heliade du Goutier har vunnit fyra av karriärens tio starter. Hästen kommer från en fin insats från ledningen och ska gå barfota runt om för andra gången i karriären. Trots spår en bit ut på vingen är det fin chans.

5 Historie d’Una är värst emot. Hon slog faktiskt Heliade du Goutier efter resa i andra ytter senast men det var stenhårt i mål.

3 Hermine Sibey är bra men inte att lita på. Hästen gick starkt som trea utan skor på bakhovarna näst senast och nu blir det åter barfota bak.

6 Highness Quick har vunnit sex av elva starter men det flesta vinsterna har kommit i lite billigare omgivningar. Björn Goop kör hästen för första gången och hon ska passas.

13 Hera du Goutier står lite svårt till från bakspår men hon har segrat i sex av åtta starter och felfri inte slutat sämre än tvåa.

Speltips: 8-3-6-14-13

High Five 24 februari

RESULTAT

1:a. 12. Belgian Prince

2:a. 1. Checkpoint Charlie

3:a. 13. Mixologist

4:a. 10. Turania

5:a. 11. Golden Rash

UTDELNING

Ordningsföljd: 12-1-13-10-11

5 första i mål i rätt ordning: 1 196 352 kr

5 första i mål utan ordning: 14 400 kr

4 första i mål utan ordning: 702 kr

3 första i mål utan ordning: 224 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.